Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

tO CZAUSSIE:
Díky za perfektní komentář, pokud by tu občas zazněl tvůj přehled, asi bych se těm protinožcům podíval na zoubky častěji. Já už na to koukal na podzim 2003, když jsem hledal něco na doplnění z ranku střednědobých pozic. Zdálo se mi to ale už jako ujetý vlak, tak jsem to nechal být. Vzpomínám, když jsem viděl prvně ty hory doly, tak mi málem vypadly zuby.
Dnes jsem četl nějakou analýzu, která posílá AUD během dvou furt výš a výš.

Ostatní:
Stačí se podívat na začátek roku, jen euro udělalo za jediný den 200 pípáků.
Jeví se mi to tak jako by se nikomu nechtělo přihazovat na euro, protože je to dost vysoko a výš se bojí, aby se to neutrhlo technicky díky vymeteným stopkám někam moc vysoko. (Pak by asi přišla silná a prudká korekce). No a dolů není důvod - jedině vyvolat nějaký falešný sentiment. Je možný, že právě carry trades to zozpohybujou, poslední dobou se skloňují ve všech pádech. Možný scénář by byl, že JPY trochu nečekaně zvedne sazby, následně prudce posílí, začnou se vyprodávat kiwi, aussie, librojen a to by mohlo zdatně posílit dolar?

Odesláno

Tak entříky na CAD mi to lízlo, PT jsem nastavil na 1.1518, ale asi budu rád když se to doškrábe na těch 1.1500. Jinak jsem se docela vyděsil když to cinkly entry a koukám na hodiny že je teprve 14:28 tak si říkám to je v p...... a pak mi došlo že asi mám opět opozděný hodiny ve voknech. teda kokrétně na jednom PC který běží nonstop je to klidně několik minut za měsíc. :)

Odesláno

Retro

to ti nepovím protože to přesně nevím, ale pokud mohu říci za sebe tento fundament neberu pro své obchodování jako něco důležitého co by mohlo nějak výrazněji pohnout trhem na jednu či onou stranu.

Odesláno

Zda se mne zajimava situace na cablu. Od patku by se dalo rict, ze EUR, JPY a CHF vicemene oslabily vuci dolaru, ale cable si to jaksi porad padi lehce na sever. A kdyz se tak na nej divam, zacinam mit chut dat lehkej short alespon nekam k 1.8900. Pripada mne, ze uz na dalsi long ztraci dech.

Odesláno

radekter Napsal:
-------------------------------------------------------
> ještě se stále učím a v podstatě nic neumím, ale
> toto je nejlínější týden co jsem kdy na forexu
> zaznamenal. i dle počtu příspěvků zde v diskuzi,
> dnes za dopoledne tři včera snad pouze jeden...
> má někdo nějakou teorii ? obchodníci nakupují
> dárky a nemají čas nakupovat měny ???? :-)
>
> Radekter

Je to hlavne tim, ze tento tyden je posledni moznost zazimovat jachty a predat je ostraze v kotvistich, tak nikdo neobchoduje a vsichni jsme byli nekde u more, vis? :-)

Jo, je to dnes hodne ospale a nudne...

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...