Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

a jak poznám, která zpráva je významná a která ne? Já vím že Sid v jeho seriálu zveřejnil pár zprav významných, ale já stejně většinu z nich v tom kalendáři nemohu ani najít, tak pls poraďte mi.

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

diky za rady, přečetl jsem to, ale nejsem zrovna nej angličtinář, ale jestli jsem to dobře pochopil, tak to jsou žebříčky zpráv, které dělají největší změny kurzů? Já jsem skoro žádnou z těch zpráv v kalendáři nenašel.

Odesláno

Ano, je to TOP 10 ekonomických událostí, která nejvíce hýbaly v minulosti US $. V následujícím týdnu je tam snad jen zmíněný "Durable Goods Orders" Wed. 09/27 pro US $. Jinak jsou každé US ukazatele rozděleny podle důležitosti do katetogií (tuším že A-F) podle důležitosti ... mrkni třeba na tenhle EC : www.briefing.com/Investor/Public/MarketAnalysis/Calendars/EconomicCalendar.htm
kde máš i další informace o daných ukazatelích (nebo jak je to správně česky :), vše je anglicky, ale pokud se zajímáš o FX, tak ti nic jiného nezbude než trochu oprášit angličtinu.....
BTW kde jste všici? ve 23:00 otvíraj trhy a je čas si zadělat na nějakého vrabčáka :)

Odesláno

Zaregistroval jsem zprávičku, že dnes má Belgie konat aukci na půjčku v hodnotě 2 mld. EUR. I v souvislosti s očekávanými US daty by to mělo odpoledne způsobit long na EURUSD. Tak uvidíme...

Odesláno

Dost rozpačitá reakce. Pohyb nic moc.
Jako kdyby ještě nebyl čas na posilování dolaru. To bude chtít jinou ránu, aby všichni ptáci vylétli - zatím to byl pouze průzkum. Povedlo se někomu picnout něco?

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...