Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To R65:
opravdu si nejsem jist zda existuje ekvivalent dnt v jazyce ceskem .... doufam jen, ze jsem zase moc nepobouril...pokud ano, at to moderator klidne smaze a mohu prestat s prispevky...zadny problem..

Odesláno

Radekter,
pokud ti to prida na klidnejsim spanim (lol), tak mam short jiz par dni, ovsem pravdepodobne obchoduji jinym zpusobem...intradene velmi malo, preferuji drzeni pozic nekolik dnu, nekdy i tydnu...

Odesláno

Radovane,
zalezi...zatim mam bohuzel vypracovanou tendenci predcasnych vstupu, takze nesvarem zustava delsi drzeni pozic v cervenem, nez potom v zelenem....to zlepsit, tak bych byl spokojenejsi..

Odesláno

caba,
to znam :-) proste kdyz se kaci les, tak letaji trisky... ja budu mit za chvili mesicni vyroci jednoho long desetilotu dolarojenu :-)

Jen me to zajimalo, jestli sis to nekdy vyhodnotil a vyplati se ti proplout umyslne dnem a nic nesejmout... muj profit na 1 lot je necelych 200 USD, coz se z dlouhodobeho drzeni pozic muze zdat malo, ale zase kdyz otevres a uzavres dostatecne mnozstvi lotu... :-)

Odesláno

Radovane,
urcite jsem mohl promarnit kupu obchodu, to je jasne .... na druhou stranu obcas ve smeru me "core" pozice mohu otevrit i uzavrit nekolik dalsich pouze intradene...snazim se take neco delat se svym money managementem a ... bohuzel nemam nafukovaci ucet ....

Odesláno

caba,
zajimalo me jen, je-li tve pozicni obchodovani ucel ci jen dusledek chyby. Alespon ja pozicne obchodovat nechci, ale nekdy to tak dopadne... s jedinou vyjimkou... az klesne librojen na 221, tak nakoupim za vsechny prachy na long! :-)

Odesláno

Ucel Radovane, intraday obchodovani me prijde v posledni dobe spise jako gambling...a to si radeji zajedu do Atlantic City, kde ke gamblovani dostanu zdarma drinky a jeste od krasnych slecen...; re nakup gbp/jpy na 221 za vsechny prachy... at potom nerozsiris nase rady (ovsem s vlastnim pribehem) v rubrice "Jak jsem zrusil ucet.." good luck anyway...

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...