Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

to herman:

no za omračujúce by som považoval inflačný impulz na začatie úvah o ďalšom zvyšovaní úrokových sadzieb. A k jenu - už som s nich čo-to vytiahol, ale ako som už písal minule, som dosť sklamaný z pohybu jenu. Strašne úzke pásmo na obchod je už niekoľko dní.

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to marcus

Ale tie uvahy o zvysovani sadzieb prebiehaju od leta,na poslednom zasadani FEDu bol dokonca jeden hlas za okamzite zvysenie.Ale naozaj sa caka na impulz.A co sa tyka jenu,mne sa 100 pips pasmo zda dostatocne

herman

Odesláno

to trader01

dík...ale já to nedělal. Je to soft, který streamuje všechny data z mezibankovního trhu. Díky pošli na Reuters ;)

kde se obchodují měnové páry? He..nevím na které burze. Není to chicago?? Ale to si najdeš.

Já je obchoduji OTC, tj. v bance mi postaví co si nadefinuji a ocení to.

Odesláno

dzink Napsal:
-------------------------------------------------------
> tak uvidime, co pevazi, jestli pro dolar pozitivni
> core 0,1% up, nebo celkove CPI 0,5% nizsi. Nic
> jednoznacnyho to neni.

Pokud byl předpoklad core 0,2 a je 0,1 tak to moc pozitivní prodolar není, každopádně z cable sem už venku a euro držím a chystám nový entříky

Odesláno

lisakus: ted po sobe ctu ten prispevek a samozrejme ze jsem to prehodil :( takze pardon. core je nizsi - pro dolar negativni, celkove vyssi, pro dolar spis pozitivni - ale FED dba hlavne na core.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...