Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to cavee

No mna si urcite neodradil,naopak.Na rozdiel od FX s opciami nemam prakticke skusenosti,ale o greeks co to viem. Ja chcem vediet viac o opciach kvoli znizeniu rizika v FX obchodoch,nie ako hlavnu strategiu.Dik za linky,take nieco som hladal.

herman

Odesláno

to herman

ok. tak to sem rád. Chtěl jsem jen říct, že by asi člověk měl být slušně "teoreticky" kovaný pokud si chce zahrávat s opcema.
Ještě jsem si vzpoměl....jestli tě zajímají opční strategie...tak se mrkni na

www.nymex.com/option_info.aspx
www.nymex.com/option_strat.aspx

ty příklady jsou sice na komodity...ale to neva. Je to tam i graficky, takže pro názornost je to ok.

čao

Odesláno

Co myslite ze udela tohle?

Nov 15, 19:00 GMT United States !!! Minutes of FOMC Meeting 0 $

jsem ted short na eurusd a gbpusd a long usdchf zatim celkem v plusu cca 75 - 130 pips (porad se to tam tak mrcasi) a premyslim jestli to mam predtim radsi zavrit, nebo nechat byt...
Jak to vidite?

Hezky den preje Tom :)

Odesláno

tom.cz
Dnes to jde až podezřele hladce (a obratce)..:-)..Hodně těsná stopka..ten nárust dolaru bude mít svůj konec..aneb nic neroste do nebe...koukni na S hranice...R dnes cable a euru nehrozí...:-)
SID

Odesláno

Hmm, tak jsem se po dlouho dobe kouknul na The Simpsons a kdyz jsem prisel, byl jsem v zisku jen 50pips :/
lol, pro dnesek zaviram na 50 pipsech a mozna zkusim kolem 1900 GMT jeste nejake pipse pochytat :))

Hezky den preje Tom :)

Odesláno

je tu okrem mňa stále niekto presvedčený o správnosti úvahy, že jen v blízkom čase posilní voči doláru naozaj výrazne? Alebo iba mám mátavú utkvelú predstavu, že HDP je veľmi silný dôvod napríklad na zmenu úrokových sadzieb...

Odesláno

To Sid:
Ta citovaná Tomášova věta by se dala vnímat též jako stěžování si Tomáše na stěžování Čechů :-). Je to trochu zavedenej úsus. Já spíš myslím, že to jsou víceméně mimikry a podstatou je zdravá skepse. Možná nebude v české kotlině tolik úspěšných traderů jako jinde, ale zato si myslím, že tu bude pár opravdu světové třídy, díky českému koumáctví a snaze za každou cenu přijít věcem na kloub a na tom syntetizovat nový pohled.
Nedal bys ,prsm, link na tu včera citovanou banku? Dobrých zdrojů není nikdy dost a předpokládám, že tam budou přehledy i ostatních majors.

to tom_czr:
Myslím, že zpráva nic nového nepředestře, už vůbec ne hawkish na sazby, takže si to trh odfajfkuje a odsune se výš nahoru vyčkávat CPI.

Saba

Odesláno

K debatě o nářcích českých traderů:

aniž bych se chtěl zastávat našinců, ale - amíci mají technologický náskok - o důvod míň pro nářky a také nikdy nezažili komanče (mimo těch indiánských).

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...