Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

radovan
Bohatě stačí první odstavec....a tohle Tomáš vystihnul perfektně...

"Úspěšní tradeři si nikdy a na nic nestěžovali. To byl asi nejsilnější pozorovatelný atribut ze všech. Z profitabilních traderů sršel optimismus a nikdy jste je neviděli upustit z úst stížnost na sebemenší maličkost. A že bylo důvodů ke stěžování celá řada - od padajícího internetového připojení, přes slabší organizaci až po nesnesitelnou zimu v sále"..
Řadu čtenářů asi nyní napadá, že pokud byste vydělávali v trzích pořádné peníze a byli „v pohodě“, taky byste si asi nestěžovali. Jenomže vám mohu garantovat, že tihle si nestěžovali ani než se stali tradery. Jejich postoj k životu je zkrátka a dobře otevřený, pozitivní a tak je jejich mozek daleko snáze nastavený na překonávání překážek. Občas sám velmi citelně vnímám, jak patří neustálé stěžování si a nadávání k české nátuře (jako by to byl nějaký národní sport) a vždy mě napadá, že u nás asi do budoucna bohužel moc úspěšných traderů nebude.

Stačí se podívat na místní FX vlákno o Spolehlivosti..tam to spadlo, to nejde, tam zase tohle....kurňa, jako by šlo o život...Poslední Tomášova věta má dost velkou hloubku a tento názor rovněž sdílím..
SID

Odesláno

SID,
naprosty souhlas... nekteri jsou na prasky i z vytuhleho dema :-)

Mne dnes pred daty s cca 50 loty prestal jit net... nu coz :-) vzal jsem si sandalky a odkracel do prace :-). Bohuzel pesky, mel jsem auto na garancce... tuhle 300 metrovou neprijemnost mam po kazdych 15.000 ujetych km, nechutne! :-)
A tam se na me vrhali lidicky jako vosy na bonbon, radi me po nekolika dnech vidice..., take nechutne :-)
No a nadavam? Nenadavam... jen jsem se dnes nekochal, jak to litalo... vsak jeste bude prilezitost, no ni? :-)

Koneckoncu jsme si v te dobe psali a ze bych mlatil hlavou o zed bys slysel :-).

Mam pocit, ze si nekteri zdejsi pesimiste nedokazi uzit radost z obchodovani... coz je vlastne jakekoliv obchodovani, vc. prusvihoveho, nebot to velmi obohacuje... co budou delat pak, az jednou zacnou vydelvat? To si zase nedokazi uzit toho, co vydelali... atd. ... skoda slov i casu, ba? .-)

Odesláno

možno sa to celé ešte pohne, keď na to zareagujú japonci a čína a ráno európa a potom usa :-)), ale aj tak ci myslím že causie mal pravdu v tom, že ak to naberie raz trend ( a ten je momentálne južný ) tak to chvíľu ide. A tieto dáta spolu s predošlými by južný trrend mohli udržať.

Odesláno

marcus : to jsou "služby" - holičství, kominíctví, čištění septiků.... terciální sféra. Předpokládá se, že domácnosti tentokrát tolik neutrácely za výše zmíněné a další jiné služby

R65: nemám opravdu ani ponětí, pravděpodobně není údaj dost relevantní, nevím.

Odesláno

To R65:
Diky, ale myslim si, ze MINULE obchody jsou dulezite pouze pro tebe ... Osobne preferuji, kdyz uz tedy, uvadeni prave oteviranych trejdu...ale zalezi na kazdem...no big deal. A jak to slo dnes me? Pridal jsem eur/chf shorts for medium term trejd a stale drzim eur/jpy shorts...Intradene obchoduji malo, vetsinou oteviram pozice s horizontem 2-3 dnu, nekdy (bohuzel/bohudik) i nekolika tydnu...gt/gl vsem!

Odesláno

caba,
myslim si, ze zajici se pocitaji po hone... to jednak a druhak, psat sem denne vzdy tesne pred tim, nez neco nakoupim co chci nakupovat by byla drina, nuda a (dama promine) pi*ovina... Mohu sem nekdy napsat svoje entriky, ale to me vetsina prohlasi za magora a druha vetsina :-))) mi to pak vycte, ze na tom projela boty... Opsal jsem ti vsechny sve obchody za jeden bezny den... tahnu vicedenne i nekolik lotu dolarojenu, ale rozhodne to nebyl umysl :-)
Nemyslis si, ze treba dnes (rozumej v utery) nic nevydelat, byla skoda? Alespon z tveho sdleni jsem to tak pochopil... ze to byl je jeden ze dnu, kterymi jsi proplul... to ti pak, IMHO, beha prilis zajicu po poli :-) A jak se rika... kdo honi dva zajice, nechyti ani jednoho...

A davam ti za pravdu, ze minule obchody pro me jsou dulezite... jeste dulezitejsi jsou pro me ale ty soucasne... ziji prave nyni, tedy tady a ted... a IMHO si myslim, ze tim se lisim od velke casti tohoto fora, ktere zije v bahynku neuspechu, ci ve trpytu cizicich uspechu, popr. kdybyaisticky filosofuje... to ja si to rad vyzeru osobne :-) ... a o tom to je, ni?

SIDe, klidne to smazni... zase jsem se nechal unest a reagoval off topic... :-)

Odesláno

R65,
co by tedy melo byt ucelem prispivani a cteni neceho na tomto ci podobnem foru? Obcas sem mrknu z duvodu zajmu o celkove "nalade" na trhu a jeho moznem smeru ... s TA/FA se kazdy musi "poprat" sam ... snazim se obsahnout co mozna nejvice informacnich zdroju a doplnit si tak "chybejici" puzzle ... a obcas na neco zajimaveho narazim i zde...a i pro to nemam moc zajem (i kdyz nekdy je to funny, priznavam) se procitat zbytecnymi prispevky, patrici spise do xchatu ....

Odesláno

Zdravim vsetkych

Mam otazku pre Sida, alebo kohokolvek kto nieco vie alebo sa zaobera obchodovanim opcii. Prosim Vas zaujma ma ze ci sa da nejako rozumne kombinovat obchodovanie na Forexe s obchodovanim z opciami. Pripadne ako funguje presne princim obchodovania z opciami. Vopred Vam velmi pekne dakujem.

R.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...