Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

No data vypadaly nadějně, ale pohyb neodpovídá, takže jsem 4/5 pozic uzavřel jak na euru tak cable zbytek na BE, jenom jeníky jsem nechal s celou fůrou ať táhnou klidně až do zítra, pokud něco vydělají dostanou nažrat :)

Odesláno

To R65: opet velmi informativni post ... jeste jsi zapomel dodat, na kolik ze to bylo Fabii...lol!
Moje troska do mlyna: before Roth's speech, sell eur/chf at market, s/l 1.6015, t/p 1.5850. g/l vsem!

Odesláno

nazdar všetci...
yen ma vytočil a to poriadne. Vyhlasujem súťaž kto nájde tri fundamentálne pozitívne dáta pre dolár, ktoré by mali byť zodpovedné za pohyb - toho pozývam v blave na obed do aucaffe ( drahá reštika ). Poprosím aj s komentárom. Myslím to smrteľne vážne. Ak niekde vyjdu také dáta ako v usa a také ako v japonsku, tak by to malo akokoľvek znamenať posilnenie jenu. Výrazné posilnenie. Takže ono v najbližšom čase jednoducho príde. O tom som presvedčený. Ale tento pohy mi niekto fakt vysvetlite. Alebo povedzte choď od toho, lebo všetko je inak a riadia toto všetku mimozemšťania, alebo neviem...

Odesláno

SID napísal

Po dost důležitých datech nastávají rozhodnutí větších, co a jak dále, ve valné většině úderem 9 (15,00) a pak ještě v 10 (16,00)...amíci mají rádi celá čísla, hodin nevyjímaje...a velmi rádi (a často) se takto rozhodují - dlouhodobě vypozorovaný jev..:-)

tak toto mi prosímťa vysvetli, aký dôvod majú veľký po takýchto jasných číslach a po veľmi jasne odkomunikovanej pozícii dolára nakupovať dolár. Nemám s tým totiž žiadnu skúsenosť. Ono keď si totiž dám dokopy dôsledky, ktoré z toho pre usa vyplývajú, tak ma napadá akurát toto: " sú v prdeli jak Baťa z drevákami..."

Odesláno

to caba,
daj este dva dôvody a naozaj máš u mňa obed - takáto škola mi za to stojí. Naozaj som veľmi úzko špecializovaný na fundamenty ( aj to len niektoré ). A myslím to vážne - verejne to vyhlasujem ... takýto nazlostený na "veľkých" som ešte nebol.A to nieže by som bol v nejakej strate v jene, len ma to hnevá, lebo nie je žiaden zisk... :(

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...