Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Nevidim duvod pro posileni dolaru

The euro rose, set for the biggest weekly gain against the dollar in three months, on speculation European Central Bank President Jean-Claude Trichet tomorrow will signal further interest-rate increases to curb inflation

www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601083&sid=aQNEUygk8yLg&refer=currency

Navic v pondeli jsou US domky i tu se predpoklada ochlazeni trhu z nemovitosmi, dalsi rano pro dolar a se zvysovani sazeb bude opravdu asi amen kdezto v EU se silne spekuluje na dvojte zviseni do konce roku. Ale nejaka mensi korekce pro lepsi naskoceni na buy by neskodila :)

Mira

Odesláno

Dnes máme pátek, tak pozor na vybírání zisku ze strany velkých....jinak si myslím, že není důvod k velkým dolarovým korekcím, ale hlídal bych si možné hranice S/R..hlavně u cable kolem 1,9070 a pak 1,91-1,9110..tam bude korekce, včerejší velké zisky cable se budou kompenzovat, podle starého přísloví "po hodech bývá s*" a naopak...:-)
SID

Odesláno

nejnadějnější se mi zdá usdchf, jak na libře, tak ne euru by trendu mohl brzo dojíd dech na silných supportech. kdo nastoupil po deváté, už škube pštrosy :-)

Odesláno

USD - jedná se pouze o korekci, nebo je posílení na základě nějakých informací? bloomberg, ropa, zlato, data - nic jsem nenasel pro podporu dolaru.. dopoledne jsem chytil USD/CHF:-) a číhám na další pips...

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...