Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

M.F.
Filozoficky receno, na kazde hlavni data (Retail Sales nevyjimaje) se vyplati divat a pripadne mit policeno. Tezko z NZ budou nejake superzne, ale pokud budou data nanicovate pro kiwi tak bych to na nejake drobne videl. Trochu se ale podivej na delsi graf, 4h, ci daily, na kiwi se blizi k lamani chleba. Tento tyden podle me rozhodne, zda-li bude pokracovat nize, ci se da trochu dohromady.
Jak porad rikam, aussie a kiwi maji relativne "jasne" smery a pripadaji me relativne citelne. Anebo to je mozna tim, ze se na ne castecne soustredim.
Zlom vaz,

czaussie

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

no, ... tak po takomto hdp z japonska je celý môj príspevok zo včera vhodný do koša... asi sa dočkáme pri súhre faktorov silného rastu hdp a ochoty centrálnych bánk nakupovať yen trendu v prospech yenu.
inak som zvedavý ako dopadne dnes európa... neviem neviem

Odesláno

to marcus

Podla mna otazka stoji takto: Preco napriek vynikajucim datam oslabuje jen? Podla mna je po datach zvysenie urokovej miery velmi pravdepodobne,diverzifikacia Cinskej NB do jenu na spadnutie... Ale keby vsetko bolo prehladne,jasne a jednoduche,na forexe by zarabali vsetci a to jednoducho nie je mozne.Takze budme radi,ze je to tak,ako je...:-)

herman

Odesláno

to herman:
vďaka za odpoveď. aj aj som si to vysvetlil rovnako, skôr som čakal na potvrdenie mojej úvahy. Tiež si myslím, že toto je len príprava na hlboký zárez jenu voči všetkým menám, pretože logika a dáta sú na strane jenu... ale nechajme sa prekvapiť. :-)

Odesláno

inak tiež budem veľmi zvadavý na reakciu ameriky na dáta z japonska a hlavne na výsledok porovnania sily a kvality dát z obch brehov atlantiku. Lebo aj euro aj libra oslabujú aj keď si myslím, že dáta neboli nejaké zdrvujúco zlé. Uvidíme ZEW a HDP. Možno bude sranda

Odesláno

czaussie
Vdaka, menu NZD az tak dobre nepoznam preto som sa pytal na tvoj nazor, kedze viem ze sa na nu sustredujes viac.
Kedze hovoris ze mena zvykne naberat jasny smer skusim sa na nu sustredit viac. (tu)

Odesláno

to all:

14.11. 11:00 Nemecko Súčasná novembrová situácia podľa ZEW 44,0 42,9 53,0
14.11. 11:00 Nemecko Ekonomický sentiment za november podľa ZEW -24,5 -27,4 -28,5

podľa toho ZEW dopadol veľmi veľmi dobre. Stále však nie je zverejnený rast HDP za 3Q, takže čakačka. Aj na trhu je zatiaľ kľud...

Odesláno

HDP

Euro-Zone:
Das Bruttoinlandsprodukt ist im dritten Quartal um 0,5 % gestiegen nach 0,9 % im vorangegangenen Quartal. Damit bestätig sich die vorab veröffentlichte Schnellschätzung. Im Jahresvergleich liegt das Wachstum bei 2,6 % nach 2,7 % im Quartal zuvor.

EU25:
Das Bruttoinlandsprodukt ist im dritten Quartal um 0,6 % gestiegen. Im zweiten Quartal hatte das Wachstum 0,9 % betragen. Im Jahresvergleich liegt das Wachstum bei 2,8 % nach zuletzt 2,9 %.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...