Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

ALL:
Vikendovy pohyb ceny docela pravidlene sleduji, i kdyz zadny statisticky vystup z toho nemam.
Zajimavy a dulezity je myslim ten fakt, ze se vetsinou kurz v nedeli pred USA otevirackou vrati na +-3-5 pipsu stejnou hodnotu, jako byl v patek pri USA zaviracce.
Pritom pres vikend dokaze udelat cestu az 80 a i vice pipsu...
Po otevriracce se vytvori gap, ale vetsinou nestoji za rec... rekneme max. 20 pipsu..., vetsinou kolem 5 pips.
Za dulezite povazuji tedy to, ze pokud se nekdo vyda pres vikend na vylet, muze inkasovat rekneme az za 50 pipsu a nebo, kdyz se dostane do ztraty 50 pipsu, tak je velika sance, ze se sekyra pri oteviracce zahoji...

herman,
ucet na oande jsem si skutecne zridil :-) ale jen demo...

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

R65: Radovane, jak pls vidíš svou carry pozici v GBP/JPY (tu) jestli se můžu zeptat (doufám, že jsem správně pochopil, že v něčem takovém jedeš), resp. jak postupuješ nebo hodláš postupovat - tak nějak to vypada, že je to zralé na korekci..??

Odesláno

To R65:
Zalezi, zda ti broker vubec umozni otevrit nejakou pozici a za jaky spread ..... protoze je to TVUJ broker, kdo je na druhe strane toho obchodu ...... takze i podle toho umistit pripadny s/l ....

Odesláno

brus
Myslím že radovan65 nejezdí librojen moc short, když tak jen krátkodobě během dne, raději má long stejně jako většina, navíc librojen poslední dny uzavíral výše než předchozí den a menší korekce během dne které jsou způsobeny posilněním yenu jsou ihned dychtivě zlikvidovány nakupujícími býky. Myslím že pokud ti velcí nerozhodnou prodávat libru a nakupovat Yen, budem trvale setrvávat ve stoupání, sice ne prudkém, ale postupném. :) jak říká SID nic neroste do nebe, ale korekce je prozatím v nedohlednu.

Odesláno

lisakus,
myslim si, ze jsi to vystihnul dost dobre a presne :-) short jen kratkodobe a na long mam ted docela uz strach, bo co kdyby mi to zapomneli zavolat a ja pak cekal nekolik let, az to pujde kolem a neprodal bych...

caba,
nenapada me jediny duvod, proc by mi muj broker nedovolil otevrit pozici a jaky spread je mi predem jasne a zname a nesetkal jsem se jeste s tim, ze by se zmenil...
SL je pouze pripadny, jak spravne pises :-), takze neumistuji radeji zadny...

brus,
viz lisakus a i tva poznamka o korekci... mam bobky :-) naproti tomu jsem ale long na dolarojenu... uz dlouho! :-)

Odesláno

Jo jinak jak moc byla libra na tom dobře vůči yenu jsem nepsal protože je to velmi historická událost a podle obrázku to poznáte sami, ale je vidět že ve forexu neexistují nějaké 100% hranice.

Odesláno

su tri hodiny rano a uz mi asi mäkne bednicka ale neviem sa dopracovat nikde v tychto dikusiach kde je JASNE vysvetlene rozdiel medzi Entry Stop a Entry Limit (sell,buy) a konkretne pouzitie ....niekde som aj nasiel od Sida vysvetlenie ale ten Limit aj s prikladom som nepochopil ...jedine co chapem ze ide o buduce vstupy a Stop sa zrealizuje vtedy ked ho pretne trh ...ale co ak ho pretne a okamzite je cena späť a už mi nevyhovuje ..??? ...poprosim ak ma niekto chut vysvetlit mi tieto elemntarne základy ...vdaka

Odesláno

K969 :

Entry su objednavky a stop -limit zalezi od toho ci zadavas pod alebo nad aktualnou cenou a zalezi aj od toho ci je to sell alebo buy . Mozes si to ale odledovat priamo na grafe ked kliknes pravym tlacitkom pod aktualnu cenu alebo nad. Da to tam v liste ponuku a tam to mas pekne napisane. Presne rozpisovat sa mi to tu nechce. Ak niekam das stop a pretne ti ho cena tak sa okamzite zrealizuje. To ze ti potom dalsi pohyb nevyhovuje a ide to proti tebe je uz proste smola a nic s tym neurobis. Takze sa musis naucit davat limit a stop tak aby si mal co najmenej neuspesnych obchodov.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...