Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

etrader
1. o EUR/JPY na Long jsem už tady psal včera, vlastně je po půlnoci, tak předevčírem (entry na Long kolem 150,50)..holt některé banky mají většinou dobré kumulované info a tak posílení není až tak velké překvapení
2. indikace, levely, zprávy, předpoklady, pomyslné dno po datech, nálada velkých, info od brokerů atd. atp...nebylo dnes až tak těžké odhadnout propad dolaru po určité hodině...
SID

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

lisakus Napsal:
-------------------------------------------------------
> mrazek
>
> šlo to, ale totální skalp 3 pipsy + úroky, ale
> moc času a hlídání.

No jo, se tremi loty se nadres stejne, jako se 70..., ale ve vysledku je rozdil :-)

Odesláno

To Sid :

dnes sa dalo pekne otvorit a povozit aj podla ASID PPS na 5M ale ty si podla toho neotvaral . Prezradis co ta naviedlo otvorit na tak vybornych vstupoch ? Vsetko mas otvorene na presne na otocke. Ty mas asi fakt sklenene koule :D DIK

Odesláno

gogo100:
Tak ta druha vlna, o ktorej si pisal vecer, sa potvrdila.

Sid:
Nechcem byt otravny, ale pridavam sa k ostatnym a lamem si hlavu nad tym podla coho si tak presne nastupoval na otocke ? To bolo fakt na "chlp" ...

Odesláno

Díky herman, včera jsem naskočil po třetí na cablu short, ale trošku jsem to překombinoval tak jsem to hedgnul, teď se budu nervovat abych to na správné ceně rozhedgnul :) takže říkáš 1.9160, já tady mám ještě něco na 1.9180, no snad se trefím do zeleného :)

Odesláno

Vím, zaplatil jsem sice spread navíc, ale situace je nejasná, počkám asi na dnešní maxima a minima a podle nich se zařídím a rozlousknu to možná až zítra... Kdybych nevymýšlel kraviny a koukal jen po WCCI patternech a akceptoval úzkou SL nemusel jsem řešit tyhle věci, zvlášť když nikdo neví, co ten dolar provede...

Odesláno

rhombic1

Ten spread na viac je najmenej. Horsie je, ze hedge dovoluje odsunut traderovi neprijemne rozhodnutie v situacii, ked najefektivnejsie je to urobit okamzite. A podla mna aj oneskoruje odvykanie od fungovania v hope mode.
Ale to je len moj nazor,boli tu aj opacne a ja to respektujem

herman

Odesláno

Nesouhlasím s tím že "hedge" je cesta do pekel... Naopak, pro mě vysoce rentabilní metoda jak se vyrovnávat se ztrátami které vznikají. Vzhledem k tomu že nepoužívám SL tak pro mě nutnost a každodenní zisk :) i z dlouhodobého hlediska.

Odesláno

herman
negativa hedgování si uvědomuju, tento týden jsem úspěšně obchodoval s hodně velkou SL, ale teď poprvé tento týden jsem ztratil nervy a zakonzervoval jsem tu ztrátu, protože fakt nevím co ten dolar vyvede a margin chci mít použitelný na jiné přiležitosti, jinak bych to neudělal. Takhle si ujasnim co bude a pochopím líp situaci... Pořád doufám, že to nebude tak horké a cablu půjde ještě na čas dolů... uvidíme řekl slepý

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...