Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Boml: Tak se to hnulo ale cekal jsem jeste krapek vic TP to nelizlo a tak jsem vystoupil na 52pips .... no a ted to fici pekne dal a beze me :) .... klasika

Chtel jsem se zeptat jak vidite cable v meritku nekolika dni mam tam jednu long pozici od 1,8656 a myslim ze libra jeste muze rust dal. Vede me k tomu myslenka ze na trhu prevlada nazor ze UK ceka dalsich zvysenim sazeb kdezto v US to vypada na pravy opak. Diky za nazory

Mira

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

DarkMan Cable si to sviští výše skoro až neuvěřitelně.., měl jsem zato, že na 1,9 to bude krizové a uzavřel jsem to..asi ale znovu naskočím...dnešek je very nice pro tradery, ale dost špatný pro dolar.... SID

2304

Odesláno

Já své dvoudenní denní snažení uzavřel na 1,8995. Dobrých cca 180 p/LOT. Je čas se přeorientovat na pár dní na surfování po kmitajícím trhu a pak nazpět na short. Dobrou noc.

Odesláno

Sid:
Hmm krasne pozice :) ... no cable svisti uz par dni, ale trpeve dnes to vypada ze se dolaru podlomila kolena a mohlo by to nastartovat proti dolarovy trendik, ostatni pary do ted vahali ale ted je to jina :). Bohuzel jsem v dobu kdy to vypuklo byl na ceste z prace dom :( ale pockam na korekci a skocim tam ... pujdu asi do CHF bo posili ted i vuci gbp a to me prekvapilo.

V te dlouhodobe pozici na cable mam TP na 1.9260 je tam sice silna resistance ale ja si to pohlidam :)

Mira

Odesláno

No, ještě než odejdu, co je s Radovanem55. Je vysoce nepravděpodobné, že by to v tyto dny zabalil. A depresivní typ se mi také nezdál. Asi Tichomoří - pláže - opálená těla - Mulatky - ................. - hurikán - přerušené spojení. Chybí tady vůdčí osobnost antistoplosistického hnutí - Generál hvězdné antistoplosistické pěchoty.

Odesláno

kuba
něco se dalo předpokládat a něco mi napověděly fund.- TA indikace...kdo je připraven, není překvapen..:-)

MN
Radovan to určitě z povzdálí sledoval a určitě i vstoupil..:-)

SID

Odesláno

BOML
Nemyslím, že by se ještě dnes o něco významnějšího cable pokusil..., podle mne se bude plácat někdy mezi hranicemi horních R - 1,8960-1,9040....zítra to bude s případnými korekcemi nebo Up trochu průhlednější...1,904-1,905 jsou dost silné hranice odporu a nevím zda na ně bude cable mít...uvidíme..
SID

Odesláno

DarkMan
Hlavně prognózy toho analytiak z Merrill Lynch & Co (a to je dost solidní firma)...Pokud nebude FED nějak reagovat - brzy dolar k euru za 1,34 a k jenu za 107..:-)....dnes to vypadá jako sci-fi, ale co není může být..:-)
SID

Odesláno

Sid Napsal:
-------------------------------------------------------
> DarkMan
> Cable si to sviští výše skoro až neuvěřitelně..,
> měl jsem zato, že na 1,9 to bude krizové a uzavřel
> jsem to..asi ale znovu naskočím...dnešek je very
> nice pro tradery, ale dost špatný pro dolar....
> SID
>

SID,
clovek te necha chvili bez dozoru, nezamestna te mazanim kravin po mne a ty takhle vyvadis! ... to ad obrazek! :-)

Moc ti gratuluji chlape!, zaslouzis si to! :-)

Odesláno

MN Napsal:
-------------------------------------------------------
> No, ještě než odejdu, co je s Radovanem55. Je
> vysoce nepravděpodobné, že by to v tyto dny
> zabalil. A depresivní typ se mi také nezdál. Asi
> Tichomoří - pláže - opálená těla - Mulatky -
> ................. - hurikán - přerušené spojení.
> Chybí tady vůdčí osobnost antistoplosistického
> hnutí - Generál hvězdné antistoplosistické
> pěchoty.
>
>

Ahoj eMeN! :-)
ale vzdyt ja tu jsem, ale to vetsina z vas spi... a pres den utracim nahrabane prachy, pocitam je a prevazim z mistnosti do mistnosti! .-)))
Dnes jsem pravda prilis netraderoval, clovek taky musi nekdy zit jako clovek a nakupovat mineralky a tak... aby mel pak pro traderovani klid! .-)

O vikendu jedu do Tatralandie va Slovensku (www.tatralandia.sk), prohyrim tam za kofolu a hranolky neuveritelne mnozstvi Sk! :-)))
Opaleny asi neprijedu, ale deti si uziji a me stare oci pokoukaji po mladem mase :-) Krivka jako krivka, bude to ciste studijni cesta za grafy :-)

Odesláno

radovan65,
máš originální příspěvky a se stylem tvého obchodování je to velice Happy.
Tak ať se ti na Slovensku líbí.

Jo, pozor na vysokohorské přirážky, aby si tam nenechal celý kapitál:o)
Jirka

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...