Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Herman>> jenom tak pro upresneni, kdyz jsem se trosku zajimal o zajistovani opcemi, tak bohuzel vsechny v sobe mely zapocitanou rovnez i cenu SWAPU respektive ROLLOVERU, takze ciste na tohle by bohuzel neslo spekulovat

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To ciril:
to chce klídek..:-).Vždyť se tak moc nestalo ani pro věříci ani nevěřící.....Myslím, že Radovan vtipně odpověděl na mou po pár pivkách stupidní otázku:-).Samozřejmě, že se každý musí snažit přemýšlet při obchodech a vědět, že štěstí přeje připraveným:-). Tak už si to tak neber:-). Mír a lásku všem:-):-)
Pietro

Odesláno

Jinak v noci jsem sledoval exotiku (NZD a AUD) a nic moc se nestalo. U kiwi jsem byl rad, ze jsem to uzavrel na b/e a na aussie se mne uz ani nechtelo vstavat. Byli jste nekdo uspesnejsi?

Odesláno

Jak dneska odhadujete situaci? Co jsem vycetl:
1/ ocekava se svyseni urok. sazeb na GBP - asi bych to bral jako zapocitane v trhu, spis bych se poohlizel na pozice proti libre, kdyby se nahodou predpoklady spletly
2/ trade balance - pry by dolar mohl oslabit jeste pred vyhlasenim, protoze jsou tu obavy ze schodku okolo toho rekordniho high ze srpna. Na druhe strane jsem cetl, ze analytici cekaji, ze bude schodek o neco nizsi nez srpnovy. Klasicky mix :)
Nacelniku, budes cekat na data?

Odesláno

dzink

zvysenie sadzieb je zaratane v trhu urcite...skor sa ocakava nejaky naznak do buducnosti ohladom zvysovania. dnes by sa mozno hodilo pocut slovko vigilance:)

dailyfx.... If, on the other hand, MPC officials hint at further tightening through coming meetings, we could likely see 3-month LIBOR rates set fresh 5-year highs.

Odesláno

Futures kotrakty pri jejich nakupu maji uz v sobe zahrnutu cenu swapu a kazdy den o tuto hodnotu klesaji... jedna se o nepatrny zlomek ceny, takze v celkovych pohybech nepostrehnutelny :-)

Odesláno

Takze tu je dalsia statistika Trade Balance,tentokrat pre EURUSD. Nie je uplne kompletna,lebo na euro nemam este softwarom vyhodnotene data a rucne sa mi uz do toho nechce, ked to mozu robit stroje.Ale dufam,ze vam pomoze aj to (pozn. cable bolo uverejnene vcera, na str.135) herman

2655

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...