Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Mohli by jste mi poradit s takovou banální otázkou? Pro získání úroků stačí mít ve 23:00 otevřenou nějakou pozici v odpovídajícím směru.----- To znamená, že ji můžu otevřít minutu před 23h a zavřít minutu po 23h a dostanu úrok?------- (a při troše štěstí úrok bude větší než případný pohyb)

Odesláno

Pietro 001,

Rollover refers to the process of closing open position for today's value date and the opening of the same position for the next day's value date at a price reflecting the difference in interest rates between the two currencies and is required because, in the spot forex market, all trades must be settled in two business days. In accordance with international banking practices, CMS automatically rolls over all open positions to the next date at 17:00 EST for settlement. Rollover involves exchanging the position being held for a position expiring the following settlement date. For example, for trades executed on Monday, the value date is Wednesday.

The exception is a position opened and held overnight on Wednesday. The normal value date would be Saturday; because banks are closed on Saturday the value date is actually the following Monday. Due to the weekend, positions held overnight on Wednesday incur or earn an extra two days of interest. Trades with a value date that falls on a holiday will also incur or earn additional interest. CMS clients can earn interest on rollovers, depending on the direction of their positions and interest rate differential between the two currencies involved.

Odesláno

to Radovan:
díky moc! nevěděl jsem, že ve středu je to díky dvěma dnům zpoždění při vypořádání.Každopádně velmi cenná a zajímavá informace.
Měj se. A ať Ti to vychází jako dosud....i když už to máš asi tak v merku, že to jde téměř samospádem, co?..:-).
Ještě jednou dík!!
Pietro

Odesláno

To Francois:
spekulovat na urokoch sa ti tymto sposobom neoplati lebo aj keby si otvoril minutu pred a minutu po a nenastal by ziadny pohyb tak ti sice pripise urok ale este nezabudaj ze tam mas spread a urok ti na ten spread nezarobi. Takze ked otvoris librojen tak by si potreboval 8 pip pohyb UP aby si mal zisk z urokov.

Odesláno

radovan
doteraz som ta sledoval na tomto vlakne so zaujmom ale po uvedení tohoto príspevku pri maximalneom rešpektovaní svetonázoru každého človeka musím vyjadriť aj ja svoj. Len kratko, tento web je o niečom úplne inom ako to čo si tu teraz vypotil , ver čomu chceš alebo never čomu chceš ale prosím ťa vyjadruj sa k tradingu a neprezentuj svoju úbohosť ducha ak sa to vobec dá taqkto nazvať. Prosím len administrátorov aby sa trošku venovali aj obsahu príspevkov.
Ak Radovan ma takýto nazor prosím nikto mu ho neberie ale nech ho prezentuje niekde úplne inde a nie na tomto webe.
Dakujem za zverejnenie môjho príspevku ako aj tebe Radovan že si ma pochopil tak ako som to aj napísal.
Ciro

Odesláno

Alah akbar ..................... teraz sa tu este zacnite hadat o nabozenstvach . Respektujem veriacich ale toto si trosku prehnal Ciril . Je to jeho nazor ked tomu neveri tak tomu neveri . Nemyslim si ze by nejak tym urazil panenku Mariu .
Ja neverim ze si doteraz cital toto forum ... uraza ta to ? Nechapem co ta na tom moze urazat. No bez do kostola zalovat ... mozno ta vypocuju a znesu na Radovana kliatbu :D

Odesláno

Nieco k spekulaciam na uroky

Keby bolo mozne otvorit hedgnutu poziciu a inkasovat z nej uroky,bolo by to prilis trivialne, robili by to vsetci .Vznikla by nerovnovaha a niekde by to muselo prasknut.Podla mojej (podotykam ,ze cisto teoretickej) predstavy by to bolo mozne vyuzivat sposobom, ako to robi radovan65 plus istit si poziciu lacnymi OTM opciami .
Bol by som v pozicii,ze inkasujem uroky, mam 50 % pravdepodobnost ze pojde trh mojim smerom.Ak ano,tak este zarobim na pozicii,ale pridem o lacne opcie,co ma az tak netrapi. Ak nie , budem stracat na pozicii,ale cena mojich opcii bude rast. Akurat vobec netusim,ako by sa to dalo otestovat a nastavit kupu opcii . Mozno niekto, kto s tym ma skusenosti by k tomu mohol povedat viac.

herman

Odesláno

Myslim si ze Radovan to pouzil ako uplne neskodne prirovnanie tak sa nad tym nerozhorcuj plus k tomu vyslovil nazor a fakt neviem co je na tom vyslovyt verejne nazor. Normalne som sa teraz rozculil. .

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...