Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Lisakus
Long to zatím nevypadá..ale co kdyby..:-)..lehkým entříkem kolem dnešního High - těsně pod 150,50 se nic nemůže zkazit..i kdyby to hodilo jen pár pipsíků..:-)..librojen je na můj vkus dost zvláštní měna, pořád se to dnes divně plácá od ničeho k ničemu.....
SID

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

eur/jpy
mluvi se o nabidce ECB okolo 150.60, velke stop/loss do 151 a nad....a stale jeste dost "bucket shopu" mluvi o 151.50 a vyse....ja bych rad videl 145-146 ke konci roku. gt/gl vsem!

Odesláno

Dave 89

Jsem taky short na cable a mam pt na 1.8964 a 1.8930 a verim ze tam doleze...ale pokud to pujde ztezka tak jdu z toho na 8964 ven. Kazdopadne Sl dej na aspon min. pt teba 10 pips jestli budes drzet dal ;) Jiste neni nic!!

Odesláno

To R65:

Radovane co je s tebou? Bez tebe je to tady na foru takovy mrtvy. Nic si z toho nedelej, ze ti tady polovina lidi neveri, jak obchodujes. Mne se tvoje obchodni metoda libi i kdyz nerikam, ze ji taky provozuju. Tak se vzchop chlape a zacni sem zase neco prispivat.

Odesláno

Dave 89

No uvidime...ja jsem jeste short v usdchf...takze celkem mi je ted jedno kam to pujde...takovy hedge. Ale verim ze pred zitrejsima sazbama cable pujde trochu na jih a pak zpatky na sever...to bych vzal pt jak na cable a veril v oslabeni dolaru vuci franku. No ale na trhu nemas nic jisty....znas to :)

Odesláno

lisakus Napsal:
-------------------------------------------------------
> SID
>
> s tím EUR/JPY to fakt long nevypadá , včera mě
> librojen vypek že se nespustil, vždycky dělal bez
> problémů korekce jednou dvakrát do měsíce pár set
> pips na short, ale od poloviny září ho ti úrokáři
> drží pěkně zkrátka, no tak snad dneska. :)

... tohle si prave mysli vetsina, a proto se pak ta mrcha drzi a jeste treba vice stoupa :-)
U librojenu plati asi vice, nez u jineho paru, ze nic neni tak vysoko, aby to nemohlo jit jeste vic.

SID,
vsimni si tech uroku u librojenu!!! :-D

Odesláno

kuba Napsal:
-------------------------------------------------------
> To R65:
>
> Radovane co je s tebou? Bez tebe je to tady na
> foru takovy mrtvy. Nic si z toho nedelej, ze ti
> tady polovina lidi neveri, jak obchodujes. Mne se
> tvoje obchodni metoda libi i kdyz nerikam, ze ji
> taky provozuju. Tak se vzchop chlape a zacni sem
> zase neco prispivat.

Kubo,
ja jsem vzchopeny az az :-) ale nejak mi to uz prislo zbytecne sem psat sve historky :-)
Zajima nekoho, jak jsem se dnes vzbudil a mel jsem pripsanych 5k? myslim, ze ne, jen me :-)))

Odesláno

kuba
polovina lidí nevěří?, poměrně silná slova a těžko bych asi také hodnotil, že kvůli tomu tady r65 chvíli něco nenapsal. Takový člověk to podle mě vůbec neřeší, prostě žije...tím nechci nikomu nic podsouvat, ale citím to tak a něco hodnotit za ostatní se mi trošku protivý....nic proti kubovi ;-)

Odesláno

Do tohto vlakna uz hodnu chvilu nikto neprispel,tak pri prilezitosti zajtrajsej obchodnej bilancie USA pokracujem vo svojom nepravidelne pravidelnom seriali statistiky US fundamentov.Takze tu je opravena verzia Trade Balance pre cable, ak ste si ulozili minulu,tak si ich zamente,opravil som chyby a doplnil dalsie udaje. Euro postnem zajtra tak do 11.00, herman

2647

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...