Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

můžete mi někdo prosím kdo jede přes FXDD říci kolik máte aktuální spread? Mě poslední dobou permanentně udávaj 4 na GBP/USB, správně by měl bejt na třech. A u EUR/USD taktéž místo 2 dávaj 3.
Dík

Odesláno

to rhombic1:
poslední tejden mi pokaždé davaj o pips víc než by měli, občas se to stáhne v nočních hodinách na 3, ale jinak pořád 4. Jinak plnění vpohodě. To já už lezu od 9067 long.

Odesláno

to Sabanosova a lisakus:

aussie se choval ze zacatku podle predpokladu, ale RBA mela dost agresivni postoj vzhledem k moznosti dalsiho zvysovani sazeb a tudiz jsem nakonec rad, ze jsem z toho vydoloval co se dalo a radeji ven. Demokrati nam to taky pokazili, takze zase jsem v cekacim modu. Pokud se obrati sentiment pro US dolar, ci pokud se aussie doskrabe zase do oblasti 0.7750, tak jdu do dalsiho kola :)

Kiwi zitra (zelandskeho casu) mozna taky neco nadeli, 0.6720 by bylo hezke entry na short. Uvidime, jak se bude vyvijet americky dolar a taky jake cisla nam nadeli Wellington.

czaussie

Odesláno

czaussie:
Zkusil jsem naskočit pod 0.7700 long, že mě unemployment rate vyveze trochu výše, zatím je to nerozhodně. Pokud se to vyvrbí, zítra bych to obrátil. No kdyby to vylezlo k tvému entru, to bych tedy bral.
Saba

Odesláno

czaussie/Saba K tomu aussie - jak teď koukám na jednu bank. analýzu, ten proklamovaný vrchol 0,7750 pro obrat, bych asi ponížil na 0,7735... Horkým tipem je pak EUR/JPY Long někde přes 151, s meziodporem na 150,75...ale zatím to moc na to nevypadá..:-) SID

2645

2646

Odesláno

Aussie se uz 0.7750 pomalu vzdaluje, a porad si myslim, ze to bude shortovaci material. Ale zatim vyckam, tento tyden uz jsem se svezl a vydelal dvakrat, trpelivost ruze... atd.

Australska i NZ nezamestnanost maji casto tendence nastartovat celkem jednoznacny trend(ik), zitra rano budu ve strehu!

czaussie

Odesláno

SID

s tím EUR/JPY to fakt long nevypadá , včera mě librojen vypek že se nespustil, vždycky dělal bez problémů korekce jednou dvakrát do měsíce pár set pips na short, ale od poloviny září ho ti úrokáři drží pěkně zkrátka, no tak snad dneska. :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...