Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

kuky 969:

Trebars vcerajsie vystupenia troch guvernerov FEDu a s tym suvisiaca zmena trhoveho sentimentu,alebo americke volby,alebo prehlasenie prezidenta Bank of Japan,alebo nieco uplne ine.Na forexe nemas vzdy jasne karty,s ktorymi hras...

herman

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

radovan65 Napsal:
-------------------------------------------------------
> gogo100,
> tak to se mi opravdu ulevilo, ze mi zacinas
> rozumet. Az doted jsem se tim dost trapil...
>
> Radovan
> --------------------------------------------------
> --------------
> Kdo chce, hleda zpusoby. Kdo nechce, hleda
> duvody...

nooo,... ale tomu mm dosud, fakt, ne,..muzes sem hodit lehkej aritmetickej propocet ,pls,....pro ti mene chapavi.....

Odesláno

to herman:
velke dik za odpoved ....pokial mas este chut odpovedat....existuje niejaka nazvem to trebars "globalna stranka" ktora hovorí o očakavaných rôznych udalostiach vo svete ktoré by mohli obplyvniť forex trhy (mam na mysli skôr tie rôzne prejavy atd.. stranku na ekonomické data samozrejme mám).........???? alebo chce to "lietat" po webe a proste hladat na roznych servroch ( napr. FEDU .,,Bank of Japan , strankach venovanych forexu ako celku a pod. ) dik

Odesláno

Kuky969

Odpovím ti za Hermana

"Pročti si celé toto fórum, vem si na to klidně dovolenou 14 dní, je zde napsáno vše potřebné co potřebuješ vědět a ne jednou ale nejmíň 10x. Pokud to neuděláš, tak ani nemá smysl aby jsi uvažoval o tom že tě to bude jednou živit. Tady je spousta lidí ochotno ti pomoci, ale nenachází se zde mateřská školka." Pokud po pročtení stále nebudeš vědět odpovědi na své otázky pak pokládej dotazy. Není to myšleno ve zlým, tak se snaž."

Odesláno

to lisakus
...jasne beriem to ...sam si uvedomujem ze bez mnozstva casu a skusania to nepojde a viacmenej aj to planujem spravit ....ale niekedy sa v cloveku nezaprie taka ta bezna vlastnost a to je "prirodzena lenivost" alebo skor pocit chvilkovej radosti z toho ze v priebehu kratkej chvile sa dopracuje k info na hladanie ktoreho by inak potreboval par hodin ....samozrejme ale neboli by to stratene hodiny lebo sa dozvie spustu inych veci ....ale myslim ze to tu pozna ten pocit viac ludi ...proste sme len ludia so svojimi prirodzenými "chybami" ....ale samozrejme to neznamena ze nie som ochotny venovat tradingu strasne vela casu (proste ma to chytilo) ...takze dik za tvoju reakciu urcite sa "polepsim" ..::))

Odesláno

to herman:
dik moc ....niekedy fakt cloveka potesi a naleje nove sily ten pocit ziskania kvalitneho info za par minut ...jasne ze si uvedomujem ze by som to na webe nasiel a nie som ani lenivy ....ale sme len ludia ...verim ze za rok-dva aj ja rad budem davat taketo info dalsim so spomienkami na dnesne dni aky som bol "lenivy" v hladaní....::)) ...este raz dik

Odesláno

radovan65 Napsal:
-------------------------------------------------------
> gogo100,
> nevedel jsem, ze MM je aritmeticky propocet. To je
> tedy docela ale prusvih, bo nic takoveho nemam.
> Vse, co jsem mel a znal jsem jiz tomuto foru
> odevzdal, takze "hledej, Smudlo" :-)
>
> Radovan
> --------------------------------------------------
> --------------
> Kdo chce, hleda zpusoby. Kdo nechce, hleda
> duvody...

..noo,... ale pak to bude gambling,...a ne trading....,jimajic me touha k poznani,... promin bedo.... ;),..

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...