Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravím

jen tak bokem koukám na librojen a přemýšlím někam vhodně umístit další prodejní entry.Dnešní pohyby moc neodpovídají ostatním jeníkovým párům. CCI se láme do pěknýho oblouku. Když se mimo jiné dívám na volume posledních dní, je vidět že při růstu klesá a při náznaku poklesu narůstá. Takže že by konečně se uskutečnil nějaký větší sešup pár set pips?? Jinak pár už jich je zaseklých na hodnotě 224,43 ale tam je táhnu už od neděle večer. Možná se to neutrhne dnes, ale kdo ví.

Odesláno

lisakus
no, podle mě je librojen velmi jižně naladěn a v pozici jsi měl být od 224,30 mimochodem na 224 se dle mě skýtá další příležitost na short, ale neposlouchej mě, jsem jen demař... ;)

Odesláno

mě se víc líbí jasný trend někam, ten librojen sice někam jde, ale přitom strašně osciluje na můj vkus. Jak můžeš pak vědět, jestli trend pokračuje, nebo se otočil????? to bych neskous ani na demu;). Nicméně vzhledem k tvému stylu obchodování(je opravdu jen pro silné nátury-aspoň z toho mála co vím), nedivím se, že ses librojenu nebál. Mě se třeba líbí USD/CHF nebo i cable, tam se dá krásně odlišit trend od kongesce a tak...prostě to nelítá jak pometlo;)

Odesláno

r65,
...takze ty ses trader vykulena, ...uz ti zacinam rozumet, ..des do toho na konci trendu ..a v zasade v smeru + swapu, rolloveu.../coz je u gbpjpy mooc tluustej/..., jen ten mm ...mi nehraje,...pokud by to ovsem nebylo ... a la ruleta..., nebo gambing ..at alll... :) :) hojaja...

Odesláno

euforos Napsal:
-------------------------------------------------------
> mě se víc líbí jasný trend někam, ten librojen
> sice někam jde, ale přitom strašně osciluje na můj
> vkus. Jak můžeš pak vědět, jestli trend pokračuje,
> nebo se otočil????? to bych neskous ani na demu;).
> Nicméně vzhledem k tvému stylu obchodování(je
> opravdu jen pro silné nátury-aspoň z toho mála co
> vím), nedivím se, že ses librojenu nebál. Mě se
> třeba líbí USD/CHF nebo i cable, tam se dá krásně
> odlišit trend od kongesce a tak...prostě to nelítá
> jak pometlo;)

...von hraje na beztrendy,....ktere pridou zakonite po kazdejch trendech...., a do smeru swaps, ....vubec ne marna taktika,... docela bych ji prirovnal k big boys,...a la soros,..atp..= kupuj tam , kde vsichni prodavaj,...a naopak.... (tu) :)

Odesláno

zdravim všetkých
prosím o radu ......
na forexe len začinam a skušam zatiaľ len tak sledovat trh cabla a jeho reakcie na ekonomicke data. Dnes sa rozhybala libra hore okolo 8,20 ET ale zatial neviem najst na webe ziadne data ktore to mohli podmienit ....alebo to asi dnes nebolo len o datach ....???
budem vdacný ak ma niekto usmerni v mojom amaterskom rozmyslani ...
dik

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...