Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

M.F.
s rozumnou stopkou a vhledem k prozatimnímu vývoji, volbám v USA atp. rozhodně...předpokládám růst i přes odpor na 1,91 v pohodě... 1,9120-30 vypínač a případná korekce až kolem 1,9150...to bych šel možná lehce short...
SID

Odesláno

MF
To byl vstup přez ross hook v kombinaci s ADXMA, šlo to pro otrlejší povahu i na 1,9045 pomocí chaos fractal+ADXMA, já sem bohužel propásl obojí, protože jsem se musel vzdálit... kdybych byl live, asi by mě to mrzelo víc.

Dzink
na sraz nejdu, ani jsem nevěděl, že nějaký je:). Nevím, jestli bych byl schopen komunitu nějak obohatit, chybí mi zkušenosti. jesi chceš o něčem pokecat, dám ti svoje ICQ. Už si tak povídám s nickem jano tady z finančníka.

Odesláno

Sid Napsal:
-------------------------------------------------------
> Tak předpoklad dolar down 75:25 se zatím
> naplňuje...jsem jen zvědav na jak dlouho...:-).
> Radovan-vyhořelý..:-) dělej taky něco - soutež
> pokračuje a šetřit tě nebudu..:-)
> SID
>
...sid ma gulu..., inac sa to racionalne neda ponat.....

(tu) (tu) :D

Odesláno

Nevíte prosím někdo co se stalo ve 14:30 hod. Páry lítaly jako ďas. O žádném fundamentu nevím a snažím se stále nějaké vyhledat.... Díky
:)

Odesláno

gogo
to není "o gulach"..:-)..je to o čtení fundamentů, o tom co tě může a nemůže překvapit a páru dobrých indikacích...a pak je to už jen cvik, MM a celková brnkačka..

Radovan
včerejšek na ty bídné pohyby celkem ještě ušel....úrokáři..:-)

SID

Odesláno

gogo
no vidíš !!!..malé ryby taky ryby..po nějakém čase přidáš něco na lotech, vypiluješ pár detailů v MM a není boha..:-), aby to nešlo..i bez gulí..:-)..(teda těch skleněných)..:-)
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...