Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

To euforos:
Nevidím, že bych někde uvedl, že nedůvěřuji fraktálům. Navíc jsem ten termín použil ve smyslu matematického pojmu, ne jako indikátor TA (Fractals). TA používám jako menšinový prvek v kombinaci s FA. Indikátor fractals mi přijde zrovna docela dobrej při specifickém použití [už ten název :-)].

To herman:
Je tojako s reklamou. Pomocí brainwashingu stvoří novou "umělou" skutečnost, kterou třeba brát na zřetel.

To Miki01:
V noci Yellen pravila, že si dovede ve střednědobém horizontu předstabit částečný odklon velkých centrálních bank od dolaru. To je docela síla na guvernérku federální banky Spojených států.

To herman:
Až bude mít senát a kongres USA v kešeňi bilion dolarů jako čínský potentáti, pak jejich vyhlášení budou mít nějaký čas větší váhu (než bude mít lidová Čína, která okrádá celej svět podhodnocením jianu, ty biliony dva). Řeknou-li natvrdo diserfikace rezerv na úkor dolaru, poletí USD jak mičuda volby nevolby.

To all:
K volbám - některé komentáře odhadují dopad takto:
Pat posílí akciový trh, protože se předpokládá menší zasahování státu, tzn. obecně oslabení dolaru.
Republikáni v obou orgánech - posílí dolar.
Proto prý se dolar vznáší uprostřed krátkodobého ranku (1.2700 - 1.2800) a upostřed dlouhodobých mantinelů (1.2500 - 1.3000).
Vypadá to úhledně , ne?

Saba

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

czaussie
zdravím klokany..:-)..konečně jsi se taky ozval chlape i na vláknech..Máš pravdu měny protinožců jsou trochu stranou evropského zájmu, asi proto, že jsem tady zaměření spíše na rodné euro a cable a AUD a NZD je hodně daleko.....Tvoje tipy a komentáře, jako vždy perfektní..taky něco zkusím zadat...:-)

saba
Republikánská většina v obou orgánech ani náhodou, demokrati budou asi dnes republikány slušně válcovat a schvalovačky čehokoliv s čím příjde prezident s nízkým IQ, tak budou v Kongresu více přetřásány - dnes to vidím dolar down tak 75:25..:-)
SID

Odesláno

2Sid:
Taky si nemyslím, že by měli republikáni šanci zabodovat na obou hřištích (kdoví jestli vůbec někde), ještě že nekandiduje eskamotér Michael Moore na velitele senátorů, pak by se mohli za louží přejmenovat třeba na Korejskou lidově demokratickou Ameriku.

2 czaussie:
Velmi zajímavé, mrknu na to večer po půl dvanácté.

Saba

Odesláno

S temi volbami a dolarem je to vselijake. Vetsina kaze, ze rozpolcena vlada znamena pomalost veskerych dulezitych rozhodnuti ohledne rozpoctoveho planovani. Pokud to demokrati dotahnou, tak se dulezite rozpoctove otazky v nejblizsich 2 letech nevyresi. Tudiz se schodek nebude zmensovat. Zaroven historie a statistika napovida, ze menovy trh si na politickou nekonzistenci zrovna nepotrpi.

Na druhe strane, demokrati by dlouhodobe mohli schodek dostat pod kontrolu a z tohoto pohledu by dolar teoreticky mohl benefitovat. Viz. odkaz co sem soupnul dzink na strane 129.

Cuka mi ruka jit proti dolaru, ale radeji vyckam. Nekdy je lepe obetovat par potencialnich profitovych bodu a naskocit az do rozjeteho vlaku pozdeji.

Apropo, nejvyssi cas zjistit, kdy nam ty vysledky milostive sdeli... je zde nekdo presne informovan?

czaussie

Odesláno

Diky dzinku.
Takze neco po 20 hodine v USA se zacnou objevovat smerodatne vysledky. Uvidime, jak na to bude spici Evropa a ospale USA reagovat. Mozna si budeme muset pockat na vetsi akce do evropskeho a potazmo americkeho stredecniho rana.

czaussie

Odesláno

mám pravdu ak predpokladám že na japonskom jene je možné očakávať posilnenie aj voči euru? Nejak sa mi tam javí priestor pre korekciu niekde na úrovne 150,20, resp. až k úrovniam 149,80. Tiež technika mi hovorí o ľahkej prekúpenosti. Alebo sa mýlim???

Odesláno

holoubek
brzo si asi založim účet u CMS a budu obchodovat miniloty. musim ale eště vypilovat strategii. je spousta způsobů jak vstupovat a vystupovat a čím víc o FX vím, tím si sem míň jistej, coo je nejlepší. Podle mě je třeba dobrý sqat svíčka + chaos fraktál= výstup, na což sem přišel sám, nebo výstup, když nová svíčka otevře nad (když long pozice) minulým close a pak zavře pod ním- to sem se dozvěděl od Joe Rosse. tyhle 2 způsoby výstupu sou skvělý...i když občas zbytečně zavírám pozici-protože se po korekci trend rozjede dál. Výborný jsou vstupy přes sidovy plovoucí pivoty v kombinaci s adxma + vstupy pomocí chaos fractal v kombinaci s alligatorem. Celý jsem to doplnil o Ehlers Optimal Tracking filter v dlouhé periodě, abych měl dominantní trend kvůli orientaci. Připadá mi to celé ale trochu moc komplexní, budu to muset možná zredukovat.... Vyzkoušel jsem už spousty řádově desítky způsobů obchodování fx- už asi rok trénuju demo...vždy najdu něco co mi připadá lepší. Tohle je asi to nejlepší a nejucelenější strategie, co sem udělal. Dal jsem si závazek, že tenhle měsíc se budu opravdu snažit obchodovat, jako bych byl live a aspoň si představovat, že jsou to reálné peníze. Pokud budu na konci měsíce v zisku, otvírám účet a připojím se k live traderům. Joj , to sem se rozepsal...a asi to sem vůbec nepatří, páč se zde komentuje vývojj párů měnových. Tak se omlouvám, ale když už sem to celé napsal, přece to nebudu mazat:)

Odesláno

Tak předpoklad dolar down 75:25 se zatím naplňuje...jsem jen zvědav na jak dlouho...:-). Radovan-vyhořelý..:-) dělej taky něco - soutež pokračuje a šetřit tě nebudu..:-) SID

2639

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...