Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

No ja nevim ale kdyz se podivam u toho paru (EURGBP) na denni pohyby tak je to o nicem kolem 60pips (a to jen v ty lepsi dny) takze nevim jestli to riziko stoji za to, libra mi prijde v docela dobre kondici. Ale preji vsem kdo do toho sli at se dari :)

Mira

Odesláno

Lisakus:

Aha to jsem nevedel, da se ubec zjistit pred vstupem do pozice hodnota ticku .... v MT to nejde, aspon teda co jsem kdysi hledal, v MT jsem nasel jen contract size a ten je jako vsude 10K na minilot.

Mira

Odesláno

DarkMan
Chlape, ty fakt nevíš za kolik obchoduješ ?..:-)..Hodnota pips je většinou už dána..:-)..ty základní jsou níže - pro celé loty
SID

USDCHF $8.02
GBPUSD $10.00
USDJPY $8.54
EURUSD $10.00
USDCAD $8.90
AUDUSD $10.00
NZDUSD $10.00
CHFJPY $8.54
GBPCHF $8.02
GBPJPY $8.54
EURCHF $8.02
EURGBP $18.94
EURJPY $8.54
EURCAD $8.90
EURAUD $7.56
AUDJPY $8.54

Odesláno

Sid:
U hlavni paru to vim, a to co jsem nevedel jsem povazoval ze je pod 10$. Kdyz jsem urcoval hodnotu SL u paru kde jsem neznal hodnotu ticku bral jsem vzdy 10$. Po exekuci muzes vzdy SL posunout niz. Takze jedinej par kde by me to vypeklo je prave EURGBP 19$ takovou hodnotu bych fakt necekal :) .... jsem jeste forexovy dite trpeve se ucim stavet na nohy :) a rad se od vas mazaku vzdy neco priucim takze diky za seznam :)

Mira

Odesláno

Jak to dnes vydite s USDCAD - predpoklad pro Retail Sales excl. Autos vypada dobre a co se tyce komentaru kolem USD tak jsou vetsinou spatne pro $ zda se ze moc investoru neveri otevrenym zadnim dvirkam od FEDu

na USDCAD jsem short od 1,1266

Odesláno

to DarkMan
Hodnota ticku na forexe sa vzdy vztahuje na kurz meny za lomitkom vzhladom na USD krat 10 USD.Takze napr. EUR/GBP je hodnota ticku kurz GBP/USD krat 10 USD. U parov s jenom za lomitkom sa nasobi krat 1000,lebo vymenny kurz sa stanovuje na USD/100 YEN.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...