Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

BOML:
Je to jednoduchy stahnes program nainstalujes a pridas odkaz na dany rss zdroj a nastavis interval stahovani novych prispevku. Vyhody jsou ze mas offline stale financnika po ruce muzes vyhledavat, tridit atp.... stahuju tak vic vec DailyFX, Reuters .... skoda ze bloomberg zrusil rss :(

Ja pouzivam tuto ctecku www.jetbrains.com/omea/reader/
RSS odkaz na sekci forex najdes na foru jakmile vstoupis do sekce "FOREX (moderuje Sid)" je uplne dole ikonka RSS, na to dej pravy tlac. kopirovat odkaz a vloz to do te ctecky.

PS: pokud neco neni jasne a venoval jsi tomu dostanecne mnoho casu :) tak napis na mail pokusim se poradit at tu nedelame bordel...

Mira

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zistil som ze CMS mi uz vyse tyzdna neaktualizovalo Account statement. Vyska uctu na VT a vypise z uctu je rozdielna. Stava sa to casto ze im to tak dlho trva? Ja som bol zvyknuty ze mi to aktualizovali v priebehu par minut. Teraz cakam uz viac ako tyzden a nic sa nedeje.

Odesláno

Ahojte:
Předem vďaka DarkMan za inspiraci:o)
Zatím jsem RSS čtečku nepoužíval, ale jsem majitelem PDA a byla by to škoda nevyužít. Takže jsem si stáhnul asi tři čtečky na www.ce4you.cz/software/list.asp?s=%E8te%E8ka&p=1&frm_Submit=OK a vybral si tu, která mi vyhovuje a to je www.ce4you.cz/software/detail.asp?s=799
Stačí nainstalovat a pak se vždy jen na skok připojit. Obsluha v češtině a pokud chcete mít i stažené dokumenty bez chyb(interpunkce atd..) tak zde je návod (stačí tyto soubory stáhnout na váš Pocket PC do adresáře \Windows\Fonts a restartovat)
Dnes jsem to vyzkoušel ve fitku na rotopedu a super(doporučuji). I takové cestování (autobusem, vlakem, letadlem, lodí, raketoplánem :o) ) je hned příjemnější.
Jirka

Odesláno

Dobre ranko,

tak kam sa dnes pojde ?? Ja hlasujem za sever, minimalne na Cable. Ale na Bloombergu su spekulacie o moznom posilovani $ po recickach ujov z FED. Tak neviem :((( ???

JJ

Odesláno

to dzink

Pondelok bez US dat, uplynuly tyzden rozporuplne data o US ekonomike, NFP ktora zvratila sentiment trhu na oslabovanie dolara - ja to vidim dnes na range a vsimam si urovne na odraz kurzu od nich

herman

Odesláno

Dnes je tu nejako mrtvo, euro je tiez dead, cable sa zatial odrazil od S1, ale dokedy ??? , ze by dnes boli traderske prazdniny ???? Na ForexFactory v eventoch som nic take nevidel :))

JJ

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...