Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Poprosim o radu
som tu novy ... nemam v VT news tak som si pozrel dnesok (zamestnanost) spätne na marketwatch
Aky je tam delay ??
Vo VT v news to vidno s akym delay-om??
Proste ma zaujima aky je casovy posun medzi okamihom ked to vidim ja v VT alebo marketwatch a ked tu info maju velký hraci na trhu.
dik

Odesláno

Saba,
to JE bordel. Jsem nováček, bylo tu vždycky NFP směrodatné víceméně kvůli revizím nebo kvůli aktuálnímu stavu? Je mi jasné že teď i minule zasáhly revize, ale chtěl bych vědět zda je to norma či výjimka..

Odesláno

Sabanosova Napsal:
-------------------------------------------------------
> 2 gogo100:
> Možná, kdyby jsi nás méně častoval svými lehce
> středně demagogickými příspěvky a v uspořeném čase
> trochu se rozhlédl po tomto vlákně, nemusel by pak
> herman a spol. dávat potisící odkaz na linky,
> které tě zajímají.
>
> Příjemnej víkend Saba
>
..hele saba,
....hlavne si tady ne-my-kej,...ledaze by si bol admin alebo sidov bratranek..?... :D :D
...neni snad, ucel tohto vlakna i vo vymene nazorov, info a teda i linkov ??... napriste se ti mam dovolit?... esli jo, tak jo..... ok?...

Odesláno

kuky969 Napsal:
> Poprosim o radu
> som tu novy ... nemam v VT news tak som si pozrel
> dnesok (zamestnanost) spätne na marketwatch
> Aky je tam delay ??
> Vo VT v news to vidno s akym delay-om??
> Proste ma zaujima aky je casovy posun medzi
> okamihom ked to vidim ja v VT alebo marketwatch
> a ked tu info maju velký hraci na trhu.
> dik

luky,
...to ti tu asi nikto nepovie, velki pouzivaju specialne platene kanaly od reuters, bloomberg, prip. dalsie, my "mali" nikdy nemozeme celkom stihat s velkymi v info-fundamentoch, co vsak nebrani uspesnemu tradingu,...treba si vybrat 2,3 free linky na nete a medzi nimi podla potreby preklikavat, gro linkov mas, myslim, vo wiki, drviva vacsina tu pouziva easyforex a forexfactory na aktualne fundamenty... a na +bezne spravy je vyber vacsi: bloomberg, reuters, marketwatch, fxstreet, financeyahoo, finance.cz-reuters, daily fx, et cetera, cetera..., ja osobe pouzivam i tv cnbc, v pripade potreby...

dalsie by ti mozno poradil "starsina" saba.. :D :D

Odesláno

to kuky969
Ja pouzivam marketwatch,podla reakcii trhu usudzujem,ze bigboys maju spravy cca o 30 sekund skor. Ja v tom vsak nevidim problem,u retail brokera sa vecsinou okamzite po zverejneni aj tak do obchodu vstupit neda a v ECN ceny poletuju po zverejneni aj 20 pips hore dole.
herman

Odesláno

TEQA Napsal:
> Na € se to zaseklo na 1,2785 a pak to spadlo na
> 1,2714. Zkoušel na to někdo ST (Sencorův
> tunel)?
>
2teqa,
...to vis, ze jo, kluci o tom pisu okolo page: 123,124.....

Odesláno

gogo100:
Vsiml jsem si ze casto pouzivas "Citovat příspěvěk" zkus to prosim nepouzivat kdyz odpovidas na aktualni prispevky, pokud to pouzijes pri reakci na prispevek ktery je uz zapadlej tak nemam nic proti ale ted mi to prijde zbytecne. Ctu totiz financnika pres rss (myslim ze nas bude vic) a pokud tuto funkci pouzijes v ctecce se to rozpadne a spatne se to cte :( ....

sorry za offtopic

Mira

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...