Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

gogo100

s těmí dobrými čísly u ISM bych tak moc nejásal. Hlavní číslo je možná větší, ale po rozpitvání to nevypadá zase tak růžově.

ISM price index is 51.9 after 56.7; employment index at 51.0 after 53.6; orders index 56.5 after 57.2; backlogs index at 51.1 after 53.0; inventory index at 53.0 after 50.5

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To All: kteří byli připraveni :-) na gbp/usd a na rychlý prachy, protože:
Kdo byl připraven, nebyl překvapen ..... Zlaté VT + CMS :-) a pěkný závěr týdne.
Přeji všem pěkný víkend. Sencor

Odesláno

snoopy Napsal:
-------------------------------------------------------
> gogo100
> platy UP = vetsia spotreba = vetsie inflacne
> tlaky
> ne? ;-)

ze by tak?..

...to by potom mohol poriesit komunizmus: praca bez penez,.... resp. jeho militantna odnoz - tzv. vjensky komunizmus,... v tom bol expert stalin pripadne hitler,...obavam sa ale ,ze na to su uz amici priliz domestikovani a do toho by asi nesli....

:D :D...

Odesláno

To Sencor: Ja som bol pripraveny, ale nic sa neudialo.... Grafy vo VT mi sli bez problemov. Navyse neviem ako niekomu to mohlo zamrznut na 9115, ked denne maximum na mojom grafe je 9113 o 4:40 a druhe denne maximum 9101 o 5:45. Neviem si to vysvetlit...

Odesláno

Dnes musel vydelat kazdy CAD data super, NFP + ISM paradni vylet na jizni svahy ... co vic si muze clovek prat :) .... 451pips doma

BTW: Dzink & lisakus reknete mi jak stihate obchodovat takovy data a jeste psat na forum :)

Pekny vikend vsem!
Mira

Odesláno

Tuktuk Napsal:
-------------------------------------------------------
> gogo100
>
> s těmí dobrými čísly u ISM bych tak moc nejásal.
> Hlavní číslo je možná větší, ale po rozpitvání to
> nevypadá zase tak růžově.
>
> ISM price index is 51.9 after 56.7; employment
> index at 51.0 after 53.6; orders index 56.5 after
> 57.2; backlogs index at 51.1 after 53.0; inventory
> index at 53.0 after 50.5
>
> Tukytuk :o)

...jasan,... na forexe je iste len to, ze nic neni iste,...mozes sem hodit link, kde to vidis tak hezky rozcupovane?..
:)

Odesláno

Ja som dnes nezarobil skoro nic, kedze sa mi nedopatrenim dostala desatinna ciarka pred cele cislo pri zadavani objednavok. Az po pol hodine som zistil ze som namiesto lotov kupil miniloty. Neprijemna skusenost.

Odesláno

To Ax:
Prostě jsem jeden krásný den vymazal celej účet......:-). Takže live jsem začal znovu před měsícem asi po půl roce..
Dneska pohoda na gbp a eur. Škoda, že to nešlo ještě trochu níž, ale co je doma, to se počítá:-). 50 pips gbp a 40 eur...
Hezký víkend pro všem.
PS: Gratuluji všem co zamrz CMS na gbp 9115! Tomu se říká být ve správný čas na správným místě:-).Mohlo by být více takovýchto dní:-)
Pietro

Odesláno

2 gogo100:
Možná, kdyby jsi nás méně častoval svými lehce středně demagogickými příspěvky a v uspořeném čase trochu se rozhlédl po tomto vlákně, nemusel by pak herman a spol. dávat potisící odkaz na linky, které tě zajímají.

Příjemnej víkend Saba

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...