Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

lisakus

Sorry jestli to vyznělo jako že nevěřím, já jsem spíš chtěl vědět, jak jsi to udělal ;). Teď už to vím, že to nebylo klasický entrování stejný počet pips pod a nad cenou, ale že jsi bral v potaz předchozí pohyb. Dík za vysvětlení ;)

Odesláno

Herman

díky za tabulku. Myslíš, že by se mohla historie opakovat? Porovnám-li loňská data na cable 2.7; 6.8; 3.9 a 8.10 s letošními, mají "stejnou barvu", a pak v listopadu je to pěkných -99 pips (i dkyž letos to tak nefrčí).
Díky

Odesláno

LIP

Já to tak neberu, kontrola musí být, to by pak sem každý mohl psát co chce a všichni by mu to baštili.

Jinak dotaz mám dilema kam na cable posadit buy entry před NFP vzhledem k tomu že to není těsně pod hranicí, tak entry bych měl posadit na 1,9120 což se mi moc nechce, viděl bych to tak na 1,9150 ale to už je hodně daleko. Ale zase je možný že NFP moc nějaká hranice zajímat nebude takže je nechám na těch 1,9120 +-, dobrý by bylo kdyby cable ještě lehce sjel tak o 30 -40 pips ještě před NFP, pak bych entroval někde kolem 1,9080.

Odesláno

lisakus

Co se týče Cablu up, tak podle toho co se děje posledních několik dní, tak fakt nevim, co se dá čekat. Kdyby byly data výrazně špatný, tak mám obavy z toho, že to nahoru může bejt pořád urputně bráněný jako celej tejden.

Odesláno

lisakus

Hezky. A na kolik jsi jel lotiku? Teda jestli to neni tajna informace ;)

Jinak souhlasim s tebou, chtelo by to aby pred tim cable o neco sjel. Taky bych daval entrik radeji pod 1,9100. Tech 1,9080 by bylo super. I kdyz pokud cisla daji dolarku na prdel tak ta hranice 1,9120 asi padne. Tak to ted budeme tlacit aspon ocima niz :) a uvidi se.

At ti to vyjde (tu)

Odesláno

to locupoles

Nemyslim si, ze v tomto smere sa historia sa na forexe opakuje.
Tabulka sluzi na vyhodnotenie moznosti vyvoja situacie na zaklade spravania pri podobnych podmienkach v minulosti,
nie na predpoved samotnych vysledkov

herman

Odesláno

To lisakus

Nazdar,
vsimol som si, ze tu vzdy relativne vcasne napises vysledky po ich zverejneni. Ak to nie je tajomstvo, mozem sa ta spytat, aky zdroj na aktualne cisla pouzivas. Na forexfactory su vysledny uverejnene raz rychlo, raz za pol dna, dailyfx zasa toho uverejnuje menej.... , kazdy ma nejake pre a proti. Mozes mi doporucit nejaku schopnu stranku, alebo to mas platenu sluzbu ???

Diky moc

JJ

Odesláno

To lisakus, kuba,

diky moc za odpoved. Ja pouzivam MT4, zasa som presiel na live takze mi spravy chodia, ale nezda sa mi to prave orechove. Neviem ci VT a MT zverejnuju spravy z rovnakeho zdroja, asi nie. VT ma nejako neoslovilo, budem teda musiem browsovat asi viacero stranok.

Este raz diky a drzim palce na 14:30

JJ

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...