Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Lisakus :
ten cas je GMT takze je dobre ale nabuduce sa polepsim a napisem to tam aby to nemiatlo ostatnych

Vrtak :
ze ty si to k tomu pivotu poslal :D A je to tam tak dufam ze mas tych par pip zarobenych (tu)

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

gogo: to co pises je pravda, nicmene slaba je uvazovano v kontextu hospodarskyho cyklu a ne porovnani s jinejma :)) To je jako by nekdo napsal, ze Muhammad Ali ma slabsi obdobi, protoze soupere porazil K.O. az v poslednim kole, zatimco obvykle uz v prvnim nebo druhym ;) Je tu urcity pomer sil ekonomik a jejich urcitym vyjadrenim je (pro nase potreby) menovy kurz.

Odesláno

gogo 100

Je mi jedno jestli bude započítaná či nikoliv, je to kanadský průměr za poslední období, ale pro mě je důležité aby výsledky byly odlišné od předpovědi a je mi jedno zdali + nebo -. A jestli sleduješ trochu zprávy tak jistě víš že pokles CAD v posledních dnech způsobila zpráva že kanadská vláda chce schválit nějaký nový zákon a zdanit nějaký druh investování, nějak moc pozornosti jsem tomu nevěnoval.
:)

Odesláno

2lisakus,

...no prave,... potrebuju na nejaku dieru v rozpocte,... trebars i z dovodu UR,... ktore, ale sa malokedy vyznamne odchyluju od ich forecastov ...a vo to go vsem,... ja len diskutujem, ci deviacia likely bude nebo ne..., o tom je tohle forum, potazmo vlakno ...ni??

...happy live trades... ;)

Odesláno

FXFan:
citát s jednej nemenovanej českej stránky:
Všeobecne sa očakáva vytvorenie okolo 125 - 135 tis. nových pracovných miest (oproti 51 tis. predchádzajúcich). Akékoľvek číslo pod hodnotu 100 tis. by bolo veľkým sklamaním a negativným signálom pre americkú menu.

Odesláno

2dzink,

suhlas, ale:
...jednym zo zakladnych indikatorov vykonnosti ekonomiky je akciovy trh, a ten je teraz v usa velmi vysoko, najvyssie v historii, forex majors/usd cross kurzy nie su priamym vyjadrenim sily vzajomnych ekonomik, vid napr. €,usd/jpy,...maju svoje dlhodobe, teda i rocne ranges, s/r hranice... a napr. €usd je blizko, cable uz je tam, cca 3x/tento rok..., jasan, ze bude i up i down, lenze v akom poradi, ze jo?...o tom diskutujem... v zmysle nazvu tohto vlakna... :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...