Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Marek24
Ne není, mě je to jasné např. u entry, že musím na jednu stranu počítat se spreadem, u SL je to taky tak. Stává se mi to po zprávách. Psal jsem to do fora VT i s cenama jak to bylo. Mezi námi, dnes mi to bralo markety bez jediného zaváhání a to i v případě, že mi otevřel pozici a už jsem byl asi +9 pips. Čtyřikrát jsem se teď svezl a třikrát dobrý. Za to mají u mě dnes velké +.
Dnes končím.
Zdeněk

Odesláno

kofis Napsal:
-------------------------------------------------------
> Angler,
> podle komentářů na mnohých www stránkách se bude
> vyčkávat zejména na komentáře zasedání FOMC(o
> dalším nastavení měnové politiky US) po vyhlášení
> Interest Rate Statement, takže si myslím, že ve
> 20:15 to poletí tam a zpátky a později se ukáže
> nějaký trend.
> Je to ale čistě můj názor.......zkušenější jistě
> poradí.....
> Jirka
>

Hm, trefa! .-)

Odesláno

SID,
nikdo nam neuveri, ze jsme dnes spolu nechlastali! :-) nepostaci ani jako dukaz tvuj krasny zeleny obrazek :-)
Skoda jen, ze to neni pravda - myslim ta sliovica! .-)

Dnes jsem nejak netraderoval... rozlitany den a podobne... na oucte mi pribylo kolem 500 USD a ani nevim poradne za co :-D. Nejake limitky z me nocni vypravy za jeniky..., takze SID me minimalne o 50,90 natahnul... a tusim, ze to neni urcite vse!

No do 1:50 uz vydrzim... to bych nebyl ja :-)

Odesláno

Merlin :

no neviem ale natahovanie spreadu som na VT este nevidel. Videl som zatial iba znizenie spreadu o 1 pip. Podla mna to zle pocitas. Ak mas nastaveny graf na BID hodnoty a mas short poziciu tak HIGH cene musis pripocitat 3 pip spread. Opticky to na grafe vyzera ze sa to tam nedostalo ale v skutocnosti ano .

Inak trh je uz tyzden uzavrety v uzkom pasme takze po prerazeni hodnot 1,2630 alebo 1,2730 by to mohla byt pekna jizda. Nemate niekto inforamcie kde su naskladane opcie ? Mozno prave oni brania dalsiemu pohybu.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...