Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

To Maatej:
Nevím proč bychom měli čekat pár dní, až budem moudřejší. Já jsem ID nakupovač a prodávač.

To vrtak:
Jak mezitím napsali jiní, je to kvůli zítřku.

To marcus:
okolo 1.2777 máš rezistenci jako prase, např. 61,8 % Fibo retracement.

FXfan:
většinou za kecy, kvantově.

To herman:
Ani nevím jak ti poděkovat, tak ti tedy ani neděkuji ;-)

Zítra přes den bude možná dolar lehce posilovat, ale po NFP ...tamtararaá. Po všech těch blbejch datech a Fisherovi dnes, kterej utrousil, že je inflace pro tentokrát zkrocená, by musely být počty míst zatraceně dobrý, aby to nešlo na sever. Určitě tam nahoře na severním pólu má odminula hezkejch pár poutníků zaprášený entry, pro který si budou chtít dojít a pokusí se využít situace. Pokud ne, tak sentiment na dolar ještě není vyvanutej. Nic víc nic míň.

P.S. Jeníkáři, nezapomeňte, že v Jeníkově je market holiday.

Saba

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

gogo100 Napsal:
-------------------------------------------------------
> ...pani antidolaristi,
> neviem , kde beriete tu bohorovnu istotu, ze dolar
> bde stale oslabovat..,
>
> ad1; akoby eu eko valcovala us eko, pricom opak je
> pravdou, dosahovat vykon us eko je dosial zbozne
> zelanie, bohuzel, nenaplnene vsetkych eu
> papalasov,... akoby us eko hrozil nejaky
> kolaps..., pricom je neskutocne zdrava i s vojnou
> s arabem na krku, co je krom ineho svetovy
> ekounikat...
>
> ad2; dolar je blizko rocneho minima:
> 1,30,...potazmo nedaleko historickeho:1.36,
> ...poslede vsetci eu fin papalasi unisono hlasili,
> ze neeni v ich zaujme kurz cez 1,3 ...a ako
> nato pekne urobil +500pps,... myslite, ze ted to
> bude ine..??
>
>
> ...skromny nazor do diskusie,.. hojaja... :) ;)

Tak ještě jednou a naposledy - stále si asi nerozumíme.

-Napsat ad1 do svého 1. příspěvku a odvolat se na něco, co není (co jsi nenapsal a evidentně nenapsal ani někdo jiný),jaksi nelze. V české (a slovenské-tvojí, jak jsi zdůraznil- gramatice) se ad používá ve smyslu k, na (a ne jinak).
-Nebylo mým zájmem tě zušlechťit - spíš jsem si chtěl ušetřit čas při čtení tvých dalších přízpěvků, horko těžko jsem chápal jejich smysl. Bohužel jsem byl kontraproduktivní.
-Za nerozpoznání Slovenčiny se omlouvám - jsem z doby, kdy to ještě bylo každému jedno a absolutně mi to nepřišlo na mysl.
-Mail na fóru nezveřejňuji - už není debatovat o čem.

Tím je z mé strany asi řečeno vše, zadělal jsem si na další hvězdičku.

Odesláno

Miki01

Měl jsem za to, že pokud by slezla cena někam k 1,9050, pak sleze i níž - a neslezla. Tak si alespoň užívám Radovanovy oblémené pozice - inkasa úroků.

Odesláno

MN Napsal:
> Tak ještě jednou a naposledy - stále si asi
> nerozumíme.
>
> -Napsat ad1 do svého 1. příspěvku a odvolat se na
> něco, co není (co jsi nenapsal a evidentně
> nenapsal ani někdo jiný),jaksi nelze. V české (a
> slovenské-tvojí, jak jsi zdůraznil- gramatice) se
> ad používá ve smyslu k, na (a ne jinak).
> -Nebylo mým zájmem tě zušlechťit - spíš jsem si
> chtěl ušetřit čas při čtení tvých dalších
> přízpěvků, horko těžko jsem chápal jejich smysl.
> Bohužel jsem byl kontraproduktivní.
> -Za nerozpoznání Slovenčiny se omlouvám - jsem z
> doby, kdy to ještě bylo každému jedno a absolutně
> mi to nepřišlo na mysl.
> -Mail na fóru nezveřejňuji - už není debatovat o
> čem.
>
> Tím je z mé strany asi řečeno vše, zadělal jsem si
> na další hvězdičku.
>
>

dear mn,
ad1; ...ja ti rozumiem velmi dobre..., neboj..., ale prave ty nechces pochopit,ze: "latinske ad" sa bezne pouziva v daleko sirsom zmysle, ako tvrdis ty: /odvolavka na predosly text/,... nestacili ti predosle priklady?...mozem ti uviest mnoho dalsich,...cize to: LZE....

ad2;...omlouvat se nemusis, ale dovolim si odporovat taktiez v tom, ze: takej doby "nikdaa nebylo", kedy bolo kazdemu jedno "nerozpoznání Slovenčiny" ...hojaja...

ad3;... myslel som svoj mail... zverejneny,...a nie tvoj..., to by som si nikdaa nedovolil...

ad4;...congratulations to your new pip, indeed....

...vse v dobrem...
happy live trading

Odesláno

Hosi hosi ... pozeram ze sa tu zacinate hadat aj o takych blbostiach ako je gramatika :) ved nie je to jedno ? Hlavne ze si rozumieme.
Dnes sa to bude placat na jednom mieste az do NFP Ktore ma byt lepsie ako predchadzajuci mesiac (125k) Podla mna kazde mensie cislo ako 125 dolar posunie k dalsim stratam . Trh vyzera byt naladeny antidolarovo ale zdanie moze klamat. Uz 8 dni sme UP bez vyraznejsej korekcie co moze pri zmiesanych cislach znamenat aj vyber ziskov a naslednu korekciu . Na UP zatial vidim priestor po 1,2830 kde je HIGH z 22.9.2006 , zaroven je tam FIBO 76,4% a je to medzi dnesnim R2 (1,2814) a R3 (1,2843) Takze bacha :)

12:00 CAD Canada Unemployment rate Oct 6.40% 6.40%
12:00 CAD Canada Net change in employment Oct 18.0 K 16.2 K
13:30 USD U.S. Non-farm payrolls Oct 125.0K 51.0 K
13:30 USD U.S. Unemployment rate Oct 4.60% 4.60%
13:30 USD U.S. Avg. hourly earnings M/M Oct 0.30% 0.20%
13:30 USD U.S. Avg. hourly earnings Y/Y Oct N/A 4.00%
15:00 USD U.S. ISM non-manufacturing Oct 54 51.9

Odesláno

...este nieco k sila u ekonomiky,

usa nfp cca 150k/m by znamenalo cca 5k/m, tj. cca 2 az 3/m fabricky á la hyundai/kia v cz pomeroch ..; a 2,5k/m t.j.1 az 2/m v sk pomeroch,...
...nooo a my sa vytesujeme a hybe to nasimi kurzami, ked sa take u nas zbuduju za rok az dva,...viete si predstavit co by to robilo s nasimi ekonomikami, ak by to bolo /mesiac ako v usa??..
...cize taka je to "slaba ekonomika?!.....

...happy liva trading...

Odesláno

Pacho

Máš tam špatně čas, vše je o hodinu později, ale to jistě většina ví takže jen pro ty co začínají a ještě plavou v časech zveřejňování fundamentů.

03/11/2006 10:30 United Kingdom PMI - Services October 56.7 57
03/11/2006 11:00 Euro Zone Unemployment Rate September % 7.8 7.9
03/11/2006 14:30 Canada Unemployment Rate October % 6.4 6.4 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
03/11/2006 14:30 United States Average Earnings October % 0.3 0.2
03/11/2006 14:30 United States Non Farm Payrolls - Net Change October k 125 51
03/11/2006 14:30 United States Unemployment Rate October % 4.6 4.6
03/11/2006 16:00 United States ISM - non manufacturing October 54.5 52.9

Ta kanadská nezaměstnanost 14:30 s vykřičníky je asi chybička na easy forex, správný čas by měl být 13:00 jak je obvyklé tak doufejme že to tak bude, docela si na ni brousím zuby, pokud by byla ve 14:30 tak je to o ničem.

Odesláno

gogo100 a spol.

V celku je mi úplně jedno zdali je ekonomika USA silná či slabá, nechápu o co se vlastně předháníte, jestli o to kdo má pravdu?? No asi vás zklamu, myslím že pravdu má trh a když trh usoudí že je ekonomika slabá tak ji může být prd platné že je kdovíjak silná. Jednoduše platí pravidlo trh má vždy pravdu a je to.A dnes odpoledne nám trh řekne co si o tom všem myslí. A bude jízda, a tu jízdu konekoncu jde. Tak nechte šarvátek a relaxujte. :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...