Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

naozaj tomuto nerozumiem - žiadnu dlhodobú rezistenciu na 1.2775 nevidím, ale zdá sa že euru sa proste nechce... Toto nie je normálne po slovách, ktoré trichet vyriekol a po dátach, ktoré s ameriky už nejaký ten deň chodia...

Odesláno

to gogo100 & Hermann:

oki, len nerozumiem tomu, že dáta, ktoré môžu naznačovať ďalší vývoj nie sú priaznivé a dolár v podstate odoláva z ničoho. Nechcem sa tu rozpisovať, len jednoducho nemám čas na TA tak idem len z FA a tá jednoducho nepustí ( zdá sa však že asi aj áno ). Taktiež využívam múdre hlavy s ktorými naša firma spolupracuje a tie hovoria že dolár bude oslabovať... Preto nerozumiem, nerozumiem, nerozumiem.....

Odesláno

To Herman

tvoja uvaha o NFP ma samozrejme logiku, iba ma zaraza, ze sa to neposunie ani o chlp na sever, keby to aspon zareagovalo o 20 pips a spadlo naspat, ale nic. Stale sa to placa +5 - 10 pips, ale severny smer to viac menej odignorovalo.

JJ

Odesláno

marcus,vrtak

Namiesto logiky trochu statistiky.V tomto roku bol vo stvrtok pred NFP podpriemerny denny range v siedmich pripadoch z desiatich.Takze dnesny den do toho obrazu zapada,aj ked stale je len 11 hod ET.

herman

Odesláno

gogo100

1) očekávám ty ekonomické reakce
2) ad (anglicky se používá add - tj. narážka na tvé color - co by nesmyslný příklad české gramatiky ) - k, na - tj. váže se k označení, použitém shora v textu - a u tebe žádhé shora v textu nebylo (s latinou samozřejmě souhlasím), toť vše.

Odesláno

Radovane,

jsi tu někde a nebo se nervově připravuješ na sledování Ordinace v růžové zahradě? Zrovna jsem blbě uvízl na short GBP 35 lotíkama a nějak to stále nechce nasypat do kasičky. Jak jse na tom?

Odesláno

MN
Pozeram ze to "valis" vo velkom style. To uz nie je hra o fazulky, tak nech Ti to dobre dopadne. Ja dnes len 65pips na Crown a 68pips u CMS s minilotikmi na GBP... Ale az raz budem velky ...

Odesláno

Miki01
Je to věc přístupu-žebříčku hodnot. Jestli jsi začal s 300, slezl na 50 a znovu vylezl na 900, pak máš nastartováno dobře. To už jsi vlastně na svých a teď si můžeš jen hrát.

Ať se daří. Jdu od toho. PT nastaven na 1,9040 (vstupy 1,9063-25 a 1,9092-10) tak, ať se nám oboum zazelená. A všem okolo jak by smet.

Dobrou noc.

Odesláno

MN Napsal:
-------------------------------------------------------
> gogo100
>
> 1) očekávám ty ekonomické reakce
> 2) ad (anglicky se používá add - tj. narážka na
> tvé color - co by nesmyslný příklad české
> gramatiky ) - k, na - tj. váže se k označení,
> použitém shora v textu - a u tebe žádhé shora v
> textu nebylo (s latinou samozřejmě souhlasím), toť
> vše.
>
>

mn,
ad2/; ...chyba lavky, ...neriesil som anglicku a uz vonkoncom nie cesku gramatiku, ale svoju ak si si nevsimol, ...su mi vcelku volne obe,..."ad" , ale neznamena v latincine vyhradne "k, na" a uz vobec sa k neviaze k predoslemu textu,...ak ti nestacili predosle priklady, tu mas dalsie: ad inde=okrem toho, navyše, ponad to; ad effectum =s účinkom, v zmysle; ad initio = od Adama;...atd,atd...,inac... a lots of tx ... za tvoju snahu zuslachtit moj pisomny prejav...

ad1/; nebrzdia snad vsetky majors ekonomiky?,...us IR okolo 4,6% sa ti zda moc?...jasan ze vladni dluhy nebrzdi ekonomiku, , dokonca ani valka s arabem, ale nie prave len a len v usa?,...ostatne si zaiste domyslis...., v pripade dalsieho zaujmu, hod mi maila aby sme tu dalej neinterferovali..

.. a many lots of happy live trading...

Odesláno

MN
Tych 300 som daval len do Crownu. Mam este IBFX a CMS, tam je samozrejme viac.
Nechcem Ti do toho kecat, ale ked tak na to pozeram PT by som dal na 1,9050 - 1,9054. Predsa len pri tom objeme ... Ale to je len moj skromny nazor.
Tiez robievam vecer nieco podobne - korekcia byva cca 50 - 60 pips, takze idem na 35-40 pips od max / min denneho range, ale minule som mal dobre "bobky", pustil som 2,5 lotu a ustrelilo mi to 70 pips do opacnej strany. Na moje pomery celkom dost ... Na druky den sa mi to podarilo zavriet s 2 pips stratou a to bolo najlepsie ako sa dalo.
Vela stastia ...

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...