Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zítra dění okolo ECB sazeb nejspíš EUR nepoškodí, v pátek NFP vidím spíše pod odhady, takže bych si na dolar moc nesázel. Je tam našlápnutej už docela sentiment proti. Dneska ADP report o pracovních místech sice potvrzuje předpovědi na NFP, ale v září oznámila spousta velkých firem rušení pracovních míst. Je to v řádu desítek tisíc. Nevím jak rychle se tahle vyhlášení realizují, ale myslím, že v USA je to razdva. Na trhu realit další zásek. Stavební povolení klesly více než se čekalo. Pojedeme na sever. Nakonec velký time framy to signalizují celkem jasně (1D a více).

Saba

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Sabanosova
Ale určitě nezapomínejme že minulé NFP byly skutečně velmi nízko 51K a aby následná revize nebyla zase více než dvojnásobná, jako tomu bylo za září, ono když je očekávání 130K, skutečnost může být kdovíjak nízká K a revize za září bude např. 120K, tak to dolarové páry pometou na jih. za srpen byla revize ze 128K na 188K a září očekávání 120K a skutečnost 51K. Ať počítám jak počítám pořád to ukazuje v neprospěch dolaru a přesto posílil. :) i když je pravda asi že pro slabý dolar bylo 188K velmi hezké číslo.

Odesláno

Niekde som cital, ze ked je ekonomika v recesii, tak najdolezitejsim ukazatelom je Non-farm payrolls. ak by bol teraz dolar silny, tak by sa nic "extra" nestalo (samozrejme niake pips by to islo up/down, ale nie az tak ako minuly mesiac)

Odesláno

Dzarin,
na tuto denní dobu dost markantní pohyb, buď nějaké větší vyrovnávání účtů před NFP nebo nedejbože někdo v médiích blafnul něco o možnosti zvýšení interest rate na USD. Přišlo to úderem 21h, možná to souvisí i s výběrem zisků předtím..

Odesláno

Dzarin,
je s podivem, jak se s tímhle večerním pohýbkem vypořádala "nejslabší" měna, která občas vůči dolaru oslabuje i když vše kolem posiluje. Jeník. Drží lajnu 117.10, zpátky (teda dopředu) ni krok :-)

Odesláno

...pani antidolaristi,
neviem , kde beriete tu bohorovnu istotu, ze dolar bde stale oslabovat..,

ad1; akoby eu eko valcovala us eko, pricom opak je pravdou, dosahovat vykon us eko je dosial zbozne zelanie, bohuzel, nenaplnene vsetkych eu papalasov,... akoby us eko hrozil nejaky kolaps..., pricom je neskutocne zdrava i s vojnou s arabem na krku, co je krom ineho svetovy ekounikat...

ad2; dolar je blizko rocneho minima: 1,30,...potazmo nedaleko historickeho:1.36, ...poslede vsetci eu fin papalasi unisono hlasili, ze neeni v ich zaujme kurz cez 1,3 ...a ako nato pekne urobil +500pps,... myslite, ze ted to bude ine..??

...skromny nazor do diskusie,.. hojaja... :) ;)

Odesláno

2gogo 100

1) ono to asi nebude o absolutních čáslech ekonomik, nýbrž o změně a trendu vzhledem k status quo (momentálnímu stavu) kurzu.
2) US ekonomika brzdí (neroste, nestagnuje) -"neskutečně" zdravá asi není
3) Vždy jsem si myslel, že válka v tomto uspořádání ekonomiku podporuje (ropa, vládní zakázky) - asi jsem se v "bludu"

Poznámka na konec:
1) "bohorovnost" jsem zde před tvým příspěvkem nezaznamenal
2) nerozuměl jsem tvé připomínce ad 2) - zdá se mi, že jde proti tvému provolání v začátku příspěvku

Popoučka - i když se to zde nemá - ad 1) nebo ad 2) se píše tehdy, když jsi někdy před tím v textu uvedl 1) nebo 2). A znamená to- odvolávám se na 1) nebo 2)

Odesláno

MN Napsal:
-------------------------------------------------------
> 2gogo 100
>
> 1) ono to asi nebude o absolutních čáslech
> ekonomik, nýbrž o změně a trendu vzhledem k status
> quo (momentálnímu stavu) kurzu.
> 2) US ekonomika brzdí (neroste, nestagnuje)
> -"neskutečně" zdravá asi není
> 3) Vždy jsem si myslel, že válka v tomto
> uspořádání ekonomiku podporuje (ropa, vládní
> zakázky) - asi jsem se v "bludu"
>
> Poznámka na konec:
> 1) "bohorovnost" jsem zde před tvým příspěvkem
> nezaznamenal
> 2) nerozuměl jsem tvé připomínce ad 2) - zdá se
> mi, že jde proti tvému provolání v začátku
> příspěvku
>
> Popoučka - i když se to zde nemá - ad 1) nebo ad
> 2) se píše tehdy, když jsi někdy před tím v textu
> uvedl 1) nebo 2). A znamená to- odvolávám se na 1)
> nebo 2)

mn,
ad1/; no ved o tom hovorim, ...status quo trend moze byt celkom pekne na konci,... potazmo bliz konce...vid korekcia zo vcera...

ad2/; vec nazoru, podla mna nestagnuje ani nahodou, len ju pribrzdili, z obav z "prehriatia", je najvykonnejsia zo vsetkych "svetovych"...to znaci je i najzdravsia, to samo neznamena ze nemoze mat "maly kasel"..., dj dosiahol hitoricke maximum, to je absolutny dokaz vykonu...

ad3/; noo, taky jak se to veme, pozname pripad napr.: britanie, nemecka, , zssr/afganistan/, usa/ww2 ale taky vietnam/ jasan, ze to roztaca vyrobu a, ale ti statni dluhy..., a lapidarna eko-logika hovori, ze kazda vojna je naklad a vynimocne i vynos ..., v kazdom pripade urcite nie prehrana..hi, hi...

ad2,1/;vsimol som si viacraz na toto vlakne, ze je to tu ako vnejakom vlasteneckom €klube..., je to zaiste pochopitelne...

ad2,2/; taky vec nazoru. podle jake gramatiky se to veme, osobne som zastanca jej volnejsieho ponimania,...kludne napisem color namiesto collour...., a preto napr.: pisem bez diakritiky...., ale zato y/i sa snazim dodrzovat.... ;)

ad3/; ...skromny nazor do diskusie,.. hojaja... :) ;)

Odesláno

Zdravím, čítal som článok v ktorom sa píše že nezamestnanosť v nemecku by mala klesnúť pod 10 %, čo je minimum za posledné 4 roky, ak by sa to potvrdilo to by mohlo pomôcť euru ísť ešte pár pips up? čo vy na to?

Odesláno

M.S. SK Napsal:
-------------------------------------------------------
> Zdravím, čítal som článok v ktorom sa píše že
> nezamestnanosť v nemecku by mala klesnúť pod 10 %,
> čo je minimum za posledné 4 roky, ak by sa to
> potvrdilo to by mohlo pomôcť euru ísť ešte pár
> pips up? čo vy na to?

..to zrejme ano...,hod na neho link....

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...