Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

ALL vs. R65

Dnes zářný příklad škodlivosti krátkých SL

Včera vstup 20 lotů 1,9082 short (PT mi to nevzalo na 1,8957 o pipsík), dnes až 1,9139 (při 1,9133 přikoupení 20 lotů short PT pod nákupkou 1. obchodu) - výsledek si můžete vypočíst, jakož i případné ztráty z krátkých SL (pod 100 p).

Odesláno

ekel já mám dnešní maximum na live 1,9134...fotil jsem to holt na 1,9132..vypadl jsem z toho na 1,9105 skočil na short a to už taky uzavřel na 1,9077...na cable už nejsem, pochválen buď dnešní cable....ještě nějaké otázky ?..:-) SID

2574

Odesláno

R65

Že tys zase koupil long libru. Já jsen po včerejší reakci tušil větší reverz (spletl jsem se o 1 pip). A dnes jsem nechtěl vybrat před daty malý zisk, tak jsem do toho vletěl (data ale nebyla zase tak špatná), proto jsem to v klidu přečkal a na vrcholu dal dalších 20. Po očku sledoval Crown (nezasekávali cenu tak, jak CMS) - no a dobře to dopadlo. Mám teď trochu tušení, že se trend krátkodobě obrátí a nedají na sebe dlouho čekat korekce a korekce korekcí a .....
Dneska vyděláno, tak se mějte hezky

PT. Bernake asi lehce optimisticky pohovoril - ten návrat byl ukázkový.

Odesláno

R65

A kuriozitka - jak mne zase VT trápilo s akceptací objednávky (cca 7 minut určitě), tak jsem na MT přikoupil dalších 10 (tam mám míň) short lotíků 1,9129. Proti plánu je zase na zmrzlinu. To kdyby ještě odstranili (alespoň tu akceptaci zrychlit) - nak by bylo VT nesmrtelně nejlepší.

Odesláno

zdravim,
VT strajkuje posledne 3 dni aj mne, nikdy predtym som nemal nejake problemy, ale nic neni dokonale...:-)

ked uz sme pri tej libre cakam, ze gbp/usd sa otoci, davam sell entry na 1.9050 a PT 1.8875. Eur/usd cakam obrat tiez short, sell entry na 1.2740 a PT 1.2670. Tak prijemny lov ... :-)

Odesláno

neviem páni, myslím si že zatiaľ žiadne korekcie eur/usd nebudú. Nezbadal som totiž v kontexte posledných dát z ameriky žiadne pozitíva. Niečo som prehliadol??? Verím v prerazenie 1,2800 v krátkej dobe... má niekto aj opačný názor?

Odesláno

Preji hezky vecer
Vsechny Vas moc zdravim a hlavne Sida a Radovana...jste naproste jednicky a i kdyz asi mame rozdilne nazory na obchodovani tak se od Vas dvou clovek hodne pouci a v budoucnu i treba nauci. Moc diky za toto vlakno...pomahate uz jen tim jak nas zacatecniky povzbuzujete svymi vysledky.

Jinak abych se trochu vice predstavil...na FX jsem skoro rok a tri mesice jdu Live. Zatim delam okolo 300 USD mesicne coz v cislech tech zkusenych je jen par drobnych ale mel jsem na zacatku ucet ve vysi 2.500 US a po prodelku se dostavam zpatky (ten minus diky nezadanemu SL...od te doby ho davam...na male ucty naprosta nutnost) a dnes mam +150 USD na datech :) Asi to budi usmev na tvari vas zkusenych traderu ale kazdy zaciname a pro me je velky uspech ze v poslednich dvou mesicich dokazu byt profitni. Takze to jen tak pro novacky jako ja co tady na vlakne ctou...cerpaji zkusenosti a obdivne sleduji vykony tech sluzebne starsich :)

Zdravi vas fx nadsenec ;)

Odesláno

marcus: S dolarem to opravdu nevypadá vůbec dobře, ale ještě bych ho úplně nezatracoval, protože jak u Chicago PMI, tak u ISM si subindexy zaměstnanosti polepšily (dobře dopadl i včerejší Employment Cost Index) a jestli to bude mít za následek, že páteční NFP dopadnou ještě lépe, než se čeká, tak by se přecejen ještě mohly dít věci... Ale je to jen můj dohad, nic to navíc nemění na datech o inflaci a trhu s nemovitostmi, na kterých opravdu těžko hledat pozitivum. Uvidíme...

Odesláno

Francois

No u me je to 150 USD.....ne EUR, coz by bylo vic :-))
a 30 EUR je super (tu) gratuluju!!!! Jde o to mit profitni obchod a pak uz je to jen o vysi uctu a obchodovanem objemu ;) Me prvni targety byly taky kolem 20 az 50 USD a postupne chodim do vetsich objemu.
Tak jen tak dal (tu)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...