Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

musim ta sklamat Rade vyliezla som zo zakopu len kvoli tebe a vraciam sa spatky.
ja nemam take sebavedomie ani vydrz neustale vysvetlovat dokola to iste a svoje pracne nadobudnute " volne " nazory si nemam chut davat hodnotit.

Ved vies som stale tu, obchodujem, zijem dari sa mi tak na striedacku :-) a ucim sa.
Dik za to ze ste a budte este pekne dlho:-)

K.
  • Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Holoubek Napsal:
-------------------------------------------------------
> > R65: hezky se to čte Radovane a je to velmi
> povzbudivé, myslím si však, že nám něco
> podstatného skrýváš či utajuješ
> tvá blazeovanost je asi jenom zastírací
> manévr jinak bych tě musel nutně považovat za
> geňu, forexového geňu.
> To jenom aby jsi ty mladé moc nezdivočil a
> ti nenabyli mylného dojmu o "procházce růžovou
> zahradou".
> "Insider trading" přes bratrance třeba?

Absolutne suhlasim presne toto som myslel...

Odesláno

No fanklub z tohohle vlákna přese všechno asi jen tak nebude, leda tak Sidův, ale funclub z toho nakonec možná vyleze. Vášně jak v parlamentu a stejně pitoreskní.

Pokud se to bude roztáčet touto frekvencí, tak tu budem mudrovat všichni s platinovýma hvězdičkama zasloužilejch membrů už tak za rok.
Saba

Odesláno

Sabanosova
Suhlasim a ziadam Sida aby vymazal moje prispevky v tomto vlakne a vsetky. Dakujem.
Chcel som Sidovi poslat PM, ale bohuzial toto forum nieje tak stavane.

Odesláno

exlxe
nic ti nebrání zde své komentáře a analýzy prezentovat...

Lisakus
šel jsem long do cable už dříve kolem 1,9070...snad se tam vydá i euro...u JPY to vidím spíše na short, snad půjde konečně stabilněji pod 117....short to vidím i u CAD..těch 1,13 po nočním longu je nějak moc..reálně tak kolem 1,1250..:-)

SID

Odesláno

ahojte, chcel by som sa opytat ohladne tych stromcekov na barchart :) neviem ci spravne vyuzivam tie haluzky:) tam kde je to najviac nahustene je najvacsi odpor?? a preco napriklad haluzka z 38,2% retracment z 13 dnoveho High toho zahusteneho miesta smeruje trebaz o 400 pipov mimo k 13 tyzdnovemu minimu? To znamena ze ked sa cena odrazi od toho 38,2% retracement tak je prevdepodobne ze sa to dostane k tomu 13 week low???

velka vdaka za odpoved

Vela uspechu praje Forexak :)

Odesláno

SID

No já entry zrušil, ted jdu vozit a odpoledne budu zpátky na ISM, teď uzavřel jsem EUR/AUD co jsem držel již dva dny lehce přes 100 pips, nějak mě přišlo že již se mu nechce, ale po zprávách v 16:00 se jistě zase vše rozjede. Pokud se nám odpoledne zase rozjede dolarojeník, jistě bude pěkný pohyb na eurojeníkovi a librojeníkovi. Zdá se mi jako kdyby se do těchto pohybů schovávala spousta těch kteří nakupují YEN na úkor libry a eura, ale snaží se to dělat né moc okatě. Alespoň pokud se pamatuji tak dříve pohyb USD/JPY něměl takový jednosměrný vliv na eurojeníka a dolarojeníka, spíše to lítalo v dlouhých svících nahoru dolů, ale jak říkám možná se mi to jen zdá.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...