Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

@ M.F
podla mna si to nepochopil spravne. V kontexte toho co tu Radovan v dobrom slova zmysle uz mesiace "stvara" si myslim ze neislo z jeho strany o ironiu, ale o nevinne doberanie sa. Ma svoj "vitazny" styl, ktory je iny, vyzera to na bohovsku skratku, ale pre zaciatocnika, pol roka setriaceho na prvy ucet je to podla mna uplne nepouzitelna cesta. Preco? Lebo psychika. Nakoniec kazdy ma moznost vyclenit si sumicku z konta a skusit. A co sa tyka obchodovania bez SL....Radovan nie je blazen, isto mu doslo ze sa uz nehra s fazulkami, uz to nie je obnos nad ktorym mavne rukou a tomu sa prisposobil aj jeho styl. Ked si pozorne precitas co pises, vidis ze riedi, hedguje, spekuluje a POCITA. A to sa uz neda povazovat za obchodovanie bez SL. A uplne nakoniec treba povedat ze niekolkokrat sam napisal, ze svoj styl nikomu neodporuca a ani nenuti. ;)

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

radovan
Nemam zaujem o siahodlhe debaty o nicom, ty ma o obchodovani bez SL nepresvedcis ja teba so SL tiez nie tak je to zbytocne.

Dute
Nejde mi o styl obchodovania ide mi o jeho prispevok voci ktoremu som zareagoval. Na nic ine som nereagoval v podstate mi je jedno ako kto obchoduje treba si davat pozor na to co kto napise aby nenastal zmatok.

A ze mam citat prispevky spatne? no to by som fakt nemal co robit keby som precital vsetko co napisal a prelistoval cca 700 prispevkov vo vlaknach (Komentáře a tipy k vývoji měnových párů) citam vzdy iba aktualnu stranu a robia to aj novacikovia aspon teda u tohoto vlakna urcite.
Ok ale uz kaslime na to tocime tu o niecom co nemalo zajst takto daleko na dalsie prispevky uz reagovat nebudem ak budu na tuto temu.

Odesláno

...pani traderi,

videli ste uz takyto close..., €usd, pri cene: 2.2685..., a strate: -10 193.00 usd
samo, ze na live ucte...!?!?!?

Closed Transactions:
Open Time Type Lots Item Price S / L T / P Close Time Price Commission Taxes Swap Profit
2006.10.13 15:33 sell 0.10 eurusd 1.2492 0.0000 1.2599 2006.10.31 16:11 2.2685 0.00 0.00 10.08 -10 193.00

long live mt forex... :( :D

Odesláno

gogo100

člověče já měl pocit že jsi si z wodiho semináře něco odnes, pamatuješ "měj malý kontrolovaný ztráty a zisky přijdou samy", a ty místo toho vlezeš v nejnižším možném místě a zaděláš na takovou sekyru, když jsi spekuloval na proražení měl jsi to dát o něco níže, no a jistit SL. :S Ovšem kde si vzal tu uzavírací cenu to jsou pro mne akta X. Kdyby jsi to poslal do občanskýho juda, dostaneš litr za forexčmejd. Kdyby jsi byl long tak by jsi to určitě nereklamoval viď? :)

Odesláno

exlxe
dnes vrabců "neurekom", asi jako u všech traderů - nedalo se nevydělat.....poslední den, kdy jsem mohl trochu dohnat Radovana, proto nebyl čas ani na reakce a psaní....
SID

Odesláno

lisakus Napsal:
-------------------------------------------------------
> tak dneska USD/JPY opět 140 pips, no ta to jaká to
> byla poslední dobou bezzubá měna je docela v
> kurzu. :)

lisakus,
vyslovene si nepreji, aby se tady bavilo o dolarojenu s jizanskym prizvukem!!! :-D jsem bohuzel long, uz delsi dobu :-)))

Odesláno

lisakus Napsal:
> gogo100
>
> člověče já měl pocit že jsi si z wodiho semináře
> něco odnes, pamatuješ "měj malý kontrolovaný
> ztráty a zisky přijdou samy", a ty místo toho
> vlezeš v nejnižším možném místě a zaděláš na
> takovou sekyru, když jsi spekuloval na proražení
> měl jsi to dát o něco níže, no a jistit SL. :S
> Ovšem kde si vzal tu uzavírací cenu to jsou pro
> mne akta X. Kdyby jsi to poslal do občanskýho
> juda, dostaneš litr za forexčmejd. Kdyby jsi byl
> long tak by jsi to určitě nereklamoval viď? :)

nazdar, lisaku,

...bohuzel, to su Fakta X, samo, ze som to okamzite reklamoval..., nastastie, sypali si popol na hlavu ako divi,...tu je vycuc z live chatu:
Support: We experienced a technical issue.
Support: The IT department is working on it.
Support: I apologize for the error.
Support: I will make sure this is taken care of.
Support: Thank you for your patience.
Support: And the accounts are being corrected now

...nie je mojim zvykom pisat tu "faciny" ...myslim , ale, ze by to napr. SID mohol uviest v svojej pripravovanej knihe,... v kapitole prekvapenia brokerov..., holt, zivot tradera je nelahky,... ver tomu, ze ma skoro vystrelo, tesne pred tym som sa vratil z rybacky,...hned mi prestala byt zima,...o moj system tradingu sa neboj,...vydelava par 100 usd denne,...aj ked som na rybach..., koniec dobry = vsetko dobre... (tu) :)

long live mt forex...

Odesláno

gogo100,
mohl bys prosim pro nas neanglicany napsat strucne rusky a nebo alepson slovensky, o co slo?

A off topic, ako inac vramime, mimo misu... jakou metodou chytas ryby? Onehda jsem prirovnal SIDa k lovci na musku a sebe k bobkari - na polozenou... i kdyz na live rybacke preferuji muskareni a privlac :-)

Odesláno

M.F
omlouvám se, forex sice neobchoduji ( ono je ale úplně jedno co kdo obchoduje), ale toto vlákno se zájmem sleduji a nedalo mi nereagovat...jsem opravdu rád že už nemáš "zaujem o siahodlhe debaty o nicom", opravdu nejsou z tvé strany ale opravdu ...o ničom..... nikdo (ani začátečník), nepotřebuje nějakého našeptávače aby zjistil co je, a nebo není správné..jestli používat SL, nebo ne...to je snad součástí MM a ne názoru kohokoli, bohužel ani tvého ne. Přeji ti, aby ti to s tím tvým SL vycházelo, ale nikomu ho prosím nevnucuj a hlavně už vůbec né jako nějaké dogma bez kterého se v tradingu neobejdeš.
Pozdravy všem forexákům, klobouk dolů před Sidem, ale i ostaními...Petr
PS. nerad jsem se vetřel do profesionální debaty, ale prostě mi to nedalo, ještě jednou sorry

Odesláno

radovan65 Napsal:
> gogo100,
> mohl bys prosim pro nas neanglicany napsat strucne
> rusky a nebo alepson slovensky, o co slo?
>
> A off topic, ako inac vramime, mimo misu... jakou
> metodou chytas ryby? Onehda jsem prirovnal SIDa k
> lovci na musku a sebe k bobkari - na polozenou...
> i kdyz na live rybacke preferuji muskareni a
> privlac :-)
>
>
> Radovan
> --------------------------------------------------
> --------------
> "Pripustme, ze Pan Buh stvoril cloveka... ALE
> PROC?" :-)
>

noo, jednoducho: zavreli mi "lahku mini poziciu" €usd na kote : 2.2685 so stratou: -10 193.00,...v prvom momente som myslel, ze to je utok na tvoje open positions alebo, ze kim cong zautocil na NY,... chvalabohu, bol to len ich error, inac uz to vymazali z acc. history..., ale na mc aj tak nemali.../teraz uz som husty, co? /..,inac tiez mam rad privlac, ale dnes sme boli na dravce na rybku...zivu..., ale nebolo nic, este je tepla voda a vela bielej ryby vo vode...,

:)

Odesláno

gogo100,
diky, uz mi to docvaklo... ja to porad nechapal, kdyz jsem videl 0,1 lotu a znama cisla 2685... ale ze je posun v cele jednotce pred desetinou carkou mi uniklo! :-) proste jsem pro stromy nevidel les! :-)
Skoda, ze te to nekoplo do plusu .-)

Mivam otevrenych 50 lotu, to bych asi pekne protahnul drzku videt 101 930 na lot :-) tak to by asi na MC uz melo! :-D

Odesláno

gogo: ja jsem nejdriv myslel, ze ses v rozruseni s tou dvojkou na zacatku preklik, tak jsem si rikal - s kolikpak loty panacek obchodoval :)))) no, kdyz jsem tam videl ten 0,1, tak jsem pochopil o co gogo :) Jen pro pobaveni prihazuju vynikajici screenshot. Nastesti meli jenom chybu v systemu a to co vidite se nijak neprojevilo. (bila cara Bid, cervena Ask ;))

2564

Odesláno

to R65:
Koukám, že není večer, kdybys tady nebyl......:-) máš taky někdy přes večer a noc volno:-)?
Jinak, když jsi začínal s 3000 usd, začal jsi obchodovat rovnou celé loty nebo menší částky?
Díky
Pietro

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...