Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

M.F Napsal:
> Pocuj nie kazdy ma k dispozicii 10 000 USD a viac
> aby mohol obchodovat bez SL a ked o ne pride
> doplnit ucet znova (td)
>
> Tazke tvoj sarkazmus nieje na mieste!!
>
> -Milos-

... hlavne klid! :-)
No prave, take jsem nemel 10k a vic, a proto jsem je nechtel tak "blbe" utratit..., ale uz jsme zase u toho, SL ani co ne... no pokud vam je to vymete, tak radeji ne, ne? :-)

Odesláno

Trader meho nocniho kalibru musi take nekdy spat, a tak jsem to proste prochrapal :-))) nastesi jsem byl naskoceny na long na euro/dolaru a i kdyz nemam rad kulata cisla, tak s limitkou na 1,2780 ... a jako by ji tam citilo... olizlo a sletelo dolu :-) Tedy prozatim... vys a znovu uz do toho asi nepujdu...

To je ta veselejsi cast... ta smutnejsi je muj long na dolarojenikovi, ktery se dlouho nezazelena :-) No co uz :-)

MN,
diky, ze ses me zastal :-) v antiSL hnuti je nas malo a musime si pomahat :-)
Hlavne mir v dusi... coz ty mas, to te nenabadam, jen chvalim tvuj styl :-)

Odesláno

radovan
Aby sme sa teda chapali ide o to ze ako sam dobre vies chodi sem vela novacikov co sa snazia odkukat sposob obchodovania ak neustale propagujes sposob obchodovania bez SL moze to v novacikoch vyvolat dvoveru v tento druh obchodovania a mozu dost lahko prist o znacnu cast, alebo aj cely ucet a to nieje zrovna spravna cesta.
Osobne obchodujem so SL aj ked ma to sem tam z pozicie vyhodi stale sa to da v klude cez den dohnat a este aj zarobit takze ak reagujes na to ked niekto povie ze ho vyhodilo z pozicie "posmeskom" a k tomu dodas tak Vam treba no mozem povedat ze som kludna povaha ale toto ma vie rozculit. Niekedy je dobre radsej nezareagovat.
Aj moje cca 3 prispevky tu vobec nemuseli byt ak by nebolo tvojej reakcie.

Odesláno

M.F,
najdi si prosim nejake moje prispevky, kde jsem mnohokrat zduraznil, ze to nikomu bez SL nedoporucuji... a pokud sem prijde novacek a precte si jen muj posledni vykrik proti SL a nic pred tim a pujde do obchodu, tak vazne mu dobre tak. O dalsiho sebevraha mene :-).
Jinak, ale to jsem tu uz take psal, zacinal jsem se 3.000 USD, je to mnoho?
Neni to o castce, ale o stylu a psychologii... ale tohle patri do chlivecku MM, tak pokud chces, pojd na ferovku tam :-) jinak toho tady nechejme, ostatni ostrilene to uz jiste nudi a novacky desi .-)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...