Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

MN
V prvom rade ja som nezacal s vykricnikom v druhom rade samozreme vela zalezi na vyske vkladu podla toho si prisposobujes strategiu a v tretom rade dolu pod prispevkom je (Nahlásit moderátorům) ak s niecim nesuhlasis mozes to kludne stalcit.

Odesláno

Pacho - nevím, jak ty ale u mne 1,9143-D a 1,9074 -4H(ask). Je to za a) o nastavení zobrazení monitoru, za b) o ironii(pointa tkvěla v něčem jiném)

Holoubek - tady je to jen za a) - o ironii

Čus a nečilte se.

Odesláno

Dzink - promiň, neaktualizoval jsem si stránku včas. Takže mám ho tam (zápis)?

M.F. - 10000 USD - 5 lotů(např), 1000 USD - 0,5 lotů (a strategie stejná). Mně je to (co se mého souhlasení týče) jedno, nic stalcovat nebudu - jen jsem se veřejně zamyslel, jestli ta reakce (tvá) nebyla převykřičníkovitá. Když nebyla, tak v poho.

Odesláno

to all:
Chalani nechcel som to tu tak rozhadat stymi stoplossmi
sorry...:) no ja si myslim ze umenie je pouzivat spravne stop lossy, ale aj je umenie ich nepouzivat- (radovan) :), pri neznalosti jedneho aj druheho mozte prist o vsetko tak ci tak. Ci vas budu nicit stopky alebo margin, je podla mna jedno........

Odesláno

Tohle nejsou zrovna prodolarovy data.
31/10/2006 16:00 United States Chicago PMI October 58 62.1 53.5
31/10/2006 16:00 United States Consumer Confidence October 108 105.9R 105.4
uvidime, jak moc je ta severni bariera branena. Skoda, data pro dolar pozitivni by byly v tehle situaci asi prijemnejsi.

Odesláno

Holoubek: no jsem na spravny strane, jasne, Kam vitr tam plast je moje indiansky jmeno :)) enteroval jsem, protoze bylo jasny, ze consumer confidence ted po tech dvou dnech lecos napovi. Ale ocekaval jsem spis korekci a posileni dolaru.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...