Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prosím Vás poraďte mi s takovou zálkadní věcí:

1 - Kde se dá zjistit přesná hodnota 1 pip (pip value) jednotlivých párů.

2- Úroky se počítají z toho s čím obchoduju? ( ze 100 000$ u 1 lotu?)

3- Pokud má dolar aktuálně úrokovou sazbu 5.25%, tak to je ten úrok co se připíše/odepíše v případě nákupu dolarů, nebo to ovlivňuje úrok té druhé měny? (u GBP/USD je to teda pro nákup dolarů 5.25% ?)

4- Co znamená IntBUY, IntSELL ve VT? (nejsou to ty úroky?)

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

SID,
moje rec! Uz by konecne meli vsichni prejit na burcakovou sedlinu! :-)

Jinak reakce trhnu na data nic moc... takove ejdno psouknuti sem a ted se rozplyva tam...
Jeden za mala dnu, kdy jsem nezarobil jeste ani cent :-) Mozna je to i tim, ze jsem byl ve meste .-)))

Odesláno

Sid :
ja nereagujem na data :-) Ja ich sice sledujem ale len preto lebo je vtedy vacsie nebezpecenstvo koli volatilite. Mne to dalo signal na BUY presne podla mojich podmienok . Ale zase nie vsetko vyjde a ziadny indikator neni 100% :-) Mne sa inak ani moc nezda ze MA 100 a 200 sa moc priblizili. Skor to vyzera ze to nema uz silu a je to dost prekupene a uz by to chcelo nejaku korekciu.

Odesláno

Tušim že jsem si to už vydedukoval jak to je s těma úrokovýma sazbama. Takže to co je ve VT jako IntBUY, IntSELL tak to jsou uroky v dolarech za 1 lot. Jenom by mě ještě zajímalo jak to je s tou hodnotou jednoho pip u jednotlivých párech. Ve směs mám představu kolik to tak je, že se to pohybuje od 8 do 12 dolaru....a že EUR/GBP je za 18.
Odesláno

Jen podotýkám v návaznosti na ten odkaz a k tam proběhlé diskusi.
V MT jsem to opravdu nenašel, ale dá se to zjistit skriptem. Funkce

double tickValue = MarketInfo(OrderSymbol(), MODE_TICKVALUE);
Print(tickValue);

Odesláno

pacho: hovorim to, ze jsem byl short od rana a pak me to nemile prekvapilo :) ted je to trochu necitelny, predpokladam, ze dolar bude posilovat/korigovat ten minuly tyden, ale vcera a dneska je to totalni chop.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...