Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

lisakus

Long GBP/USD, 1,8985 a 1,8992 ale nejak sa mu hore nechce ... Myslel som, ze to spravi po piatku trocha vacsiu korekciu, tak sa obavam, aby sa nepustilo do nej este pred spravou.
Keby som to vypol, tak sa stavim, ze to potiahne peknych par pipsikov v spravnom smere ...

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

radovan65

:)

dolarojeník určitě nahoru nezamíří, mám tam totiž shortíka od 117.60 a 117.50 a o to aby přišel strýček Long nemáme zájem, ať přijde klidně za pár dní ale dneska ne. Jinak dnešní noc je nabitá Japan fundamenty takže asi bude gulášek z jeníka.

12:30am JPY Manufacturing PMI 55.0 54.8 [read]
12:30am JPY Unemployment Rate 4.1% 4.1% [read]
12:30am JPY Overall Household Spending y/y -2.6% -4.3% [read]
2:30am JPY Average Cash Earnings m/m 0.5% -0.2% [read]
tentative JPY Interest Rate Statement 0.25% 0.25% [read]
6:00am JPY Housing Starts y/y 5.3% 1.8% [read]

Odesláno

Radovan65

No máš to dobře spočtený, pokud to beru odhadem tak při současné výšy úroků na librojeníkovi pokud budeš držet pozici long po celý rok, můžeš se dostat do ztráty kolem 1000 pips, a stejně na konci roku budeš na svých což je fajn, ale proč nakupovat na vrcholu když to jde udělat níže? Ale není v tom zapošten rollower. :)

Odesláno

lisakus/radovan
..chleba se bude lámat po 13,00 hod. až se nám probudí po víkendu N.Y., do té doby bych nedělal žádné neuvážené prudké pohyby s myší...-)
SID

Odesláno

Teda takovou hrubici už jsem dlouho neudělal, výšy s tvrdým Y, tak vy co chodíte do školy si ze mě příklad neberte.

SID.
To jsou jen takové jak je nazýváš lehké entry, přitvrdím až kolem 14 hodiny. :) Dneska jsem po delší době v kanclu takže obchodní den si náležitě vychutnávám. Ono v malým bytě, s malým monitorem a malou klávesnicí, a malým ukřičeným pišišvorem to není ono. :)

Odesláno

radovan
udělal jsem si study za poslední dva měsíce na GBP/JPY a GBP/CHF..ono to vážně má cosi do sebe, i při správnosti odhadu vstupu 50:50 jsi díky úrokům dost profitabilní...ale ten nutný margin, ten margin...:-)
SID

Odesláno

Sid Napsal:
-------------------------------------------------------
> radovan
> udělal jsem si study za poslední dva měsíce na
> GBP/JPY a GBP/CHF..ono to vážně má cosi do sebe, i
> při správnosti odhadu vstupu 50:50 jsi díky úrokům
> dost profitabilní...ale ten nutný margin, ten
> margin...:-)
> SID
>

Slava! Slava! Slava! ... ded nam rady dava! :-) No vzdyt to melduju uz tolik tydnu a tolik mailu! .-)

Odesláno

pacho
na vývoj po datech ti nebude okamžitě v pár vteřinách reagovat žádný indikátor....je třeba se řídit i jinak...u eura i franku už se nebezpečně k sobě přiblížily MA100 a MA200 a PP jdou taky přes ně..:-)..euro je od rána v pásmu +/-35 pips..tak co chceš z indikátoru vyčíst....:-)..
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...