Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

MN,
dle meho nazoru obrovskym rozdilem mezi obchodovanim na demu a na "ostro" je stav obchodnikovi psychiky ... na demu prodelavas "papirove" .... na realnem ucte to "boli" ...... a trader, tim spise zacinajici, nikdy nebude na realnem ucte obchodovat stejne, jako to zkousel a trenoval na demu .... imho..

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to caba

ak obchodujes real,tak si zober ze o peniaze si uz prisiel,ale ak o ne nechces prist pomoze ti len vela citania a sledovania trhu a hlavne cool ludi na tejto stranke...pomoc a rady od nich su za free

Odesláno

exlxe

S i R (pro stanovení PT) čtu jen na grafu. Prostě tam, kde se cena chvilku zarazila. A pak jen posuzuji, jak moc se zarazila. Pro vstupy je to citovka - ale předpokládá to vstupovat v souladu s trendem. Pokud jedu korekce, pak je to jen o citu. Žádné TA.

CABA
Tím neříkám, že ten cit mám vypěstovaný - pouze si to myslím (a v tom je to kouzlo - sebevědomí). I k demu je nutno přistupovat podobně - dát si cíl a makat na tom - třeba já to vyřešil tak, že jsem si jednou večer sedl k počítači, vyhodnotil 10 demo účtů (vždy začátek na 2500 a dojezd do 50 000 USD), porovnal si křivky růstu hodnoty konta (a vyhodnotil pár serepetiček). Pak jsem to na 5 demech (co mi vyhovovaly nejvíce) zopakoval (dal jsem si za úkol, že nesmím dopadnout hůře - na mírný adrenalin to stačilo). To jsem si znovu porovnal s předchozími výsledky. Pak si vybral dva brookery - a řekl si, pokud ten výsledek znovu zopakuješ a projedeš se od 2500 do 50000,-, pak začni - jinak nemáš nárok a začneš znovu. Vzal si CMS a Crown (diametrálně odlišní) a začal. Myslím si, že teď obchoduji ve větším klidu v reálu než tenkrát na demu. Výsledky dopadly ještě mírně lépe, než při posledních 5-ti testech, tak jsem neváhal. Jedinou vadu dema vidím v rychlejší exekuci příkazů.

Jak říkám, pokud máte nějakou metodu, která funguje na demu, není důvod, proč by neměla fungovat i v reálu (pokus neprovozujete 3 pips skalp, to pak v reálu jen zíráte). Stačí si věřit, že to rozhodnutí, které činíte, je dobré a ozkoušené. Výhodu mají životem protřelí a úspěšní lidé a pak ti, co se oprostili od myšlenky, že je životně nutné být na forexu profitabilní (tj.životní nutnost vydělat).

Odesláno

herman

na podzim je to stejné protože se posunutí času posunulo ze září na říjen, ovšem na jaře to máme po 23 březnu a jinde až o měsíc později takže tam vzniká rozdíl ve vyhlašování o hodku později po dobu cca 1 měsíce. alespoň jestli jsem to dobře pochopil.

Odesláno

Caute vsetci,

kedze toto je moj prvy casovy prechod pocas "forexovej kariery" :)), mal by som jednu otazku na vypocet pivotov.
Ked platil LSEC, pivoty sa ratali podla 23.00 LSEC, co bolo 21.00 GMT. Tato hodina myslim suvisi s uzatvaranim burzy v NYC o 17.00 ET. Kedze cas sa posunul aj v europe, aj v USA, plati stale 23.00 SEC, cize sa to teraz bude ratat podla 22.00 GMT?

Je to skutocne tak, ako pisal lisakus, ze na jar sa nerobi casovy posun v Europe a Amerike sucasne, ale s mesacnym odstupom ???

Diky

JJ

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...