Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

michael,

1. proc se ptate ve vlakne venovane o obchodnim hodinam?
2. gratulace i k demo zisku
3. na tuhle otazku vam nikdo opoved neda. proste to musite zkusit sam. bud tomu systemu verite nebo ne, jak nekdo jiny muze vedet jestli je u vas cas si kliknout live?

• Odpovědí 91
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to boyo22:
nevím nevím jestli bych já osobně šel live-podle toho co píšete. Máte za sebou řádný backtesting a dost dat z papertradingu? Pokud říkáte že Vaše metoda ještě není to pravé,tak bych dál testoval a přizpůsobil si svůj systém tak aby Vám vyhovoval mnohem víc a měl v něj jistotu. 10% risk je dost, doporučuje se cca 2% z účtu a má to své důvody! Kolik ztrát jste měl nejvíc zasebou? Uvědomte si co s Vámi asi udělá psychika když přijdou 4 ztráty (a téměř půlka účtu pryč)....a to jestli je čas jít live nebo ne Vám neřekne nidko zde na Finančníkovi, to musíte cítit jen a jen Vy...jsou to Vaše peníze :o)))

Odesláno

Jasne uvedomujem si všetky nedostatky, a samozrejme sa znokonalujem kazdym dnom,.. uvedomujem si ze moje testovanie este nieje to spravne, v kazdom pripade dakujem za odpoved..

michal

• 1 month later...
Odesláno

Zde se uvádí že trh ER2 se obchoduje od 15 30-22 15 našeho středoevropského času.
Tudíž, jestli správně chápu, až přejdem na letní čas, posune se tento čas na 16 30-23 15?
Děkuji za odpověď.

Ramiro

• 3 months later...
Odesláno

Dobrý den,
píše se tu, že ER2 se obchoduje od 15:30 do 22:15..Ja ted ale momentalne pozoruji,ze vysoke volume se drzi az do 23:15..Mám tedy nějak špatně nastavený čas nebo je takové vysoké volume, ikdyž nejsou hlavní obchodní hodiny??
Děkuji za odpověď

Odesláno

Tak to je zvláštní..Vysoké volume (1000 a vice) se mi na 5-min grafu poprvé objeví v 15:30,což by mělo znamenat,že posunem času by to být nemělo.Netušíte kde by mohl být problém??

• Vytvořit...