Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 248
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to Jarda101:
Díky,jestli jsem to dobře pochopil,tak po založení účtu je možné na Medvedovi obchodovat naostro,simulovaný obchod zde zřejmě nejde.Po určité době papertradingu jsem si chtěl vyzkoušet nanečisto zadávání jednotlivých pokynů a to asi v Medvedovi nejde , je to tak?

Odesláno

to milano:

se zadáváním příkazů (ať reálných, nebo demo) přímo v medvedovi ti moc neporadím, protože já ho používám pouze jako charting program, tedy jen pro zobrazování grafů. Jde to, ale já zadávám příkazy jen přes Tsim+, tedy další program, který se napojuje na základní platformou IB. Právě v tomhle programu (Tsim+) se můžeš přepnout do "simulace" a obchodovat se živými daty, ale jenom paper, tedy aniž by sis vycucal účet. Skvělé je, že když tě to "přestane bavit" tak stačí se přepnout jediným klikem do live a jedeš live. Nevím proč se ti nelíbí IB, ale zatím lepší řešení neznám, tedy nevnucuji, ale doporučuji :) ...teď se dívám, že začínám tykat, tak případně sorry :)

Odesláno

to Jarda101:
proti IB nemám nic,jen jsem si myslel,že by to bylo pod jedním programem pohodlnější, ale nevím jak to funguje, proto jsem chtěl od někoho srovnání např. té možnosti, o které píšeš.Nevíš o někom kdo přes Medveda pokyny podává?
Tykání mi samozřejmě nevadí.

Odesláno

Nekdo s tim musi zacit... ja ktomu nemel zatim duveru - protoze jedu jen LIVE, ale pokud v tom budete dost testovat, duveru si ziskate a treba to bude lepsi nez jine alternativy.

Odesláno

to Jarda101:
stáhnul jsem si TSIM+ a TWS a je to funkční zamlouvá se mi to.Nevm jestli jsem někde při instalaci TWS neudělal chybu protože mi nikde neuložil spouštěcí soubor, vždy to musím spouštět přes web a znovu to stahovat a to se mi nezdá , že by to takto mělo fungovat.

• 2 týdny později...
Odesláno

Jardo nevíš jak je to s označením jednotlivých symbolů u minikontraktů.Na stránkách CBOT jsou označeny velkým písmenem Y a pak dle kontraktu.Zadám - li to do TSim tak to hodnoty nenačte. Změním-li "Y" za "Z" pak to jde.V programu MTQ to ale s "Y" funguje.No a v TWS to u zlata taky funguje ,ale zlato má pokaždé jiné hodnoty.No jsem z toho volajaký zmetený.

Odesláno

to pa100rek

V poslednej verzii MedvedQT su uz zahrnute Woodieho indikatory original,staci si ich nahodit.Nie je tam LSMA a tu treba vlozit cez paintbar,popis je niekde vo Wiki.
Ja mam v poslednej dobe s Medvedom problem,kazdy druhy den mi zamrzne,neda sa s nim pohnut a musim ho komplet preinstalovat.Stava sa to este niekomu,pripadne netusi niekto,v com moze byt problem?

herman

Odesláno

zdravim,
chcel bby som sa opytat, stiahol si medveda a pisalo sa vo viky ze na propeht.net sa musim zaregistrovat, je zdarma, a potom budem dostavat, data zdarma, ale ako som kukal tak na prophet je to zdarma ale iba na 7 dni, tak teraz neviem, ako to mam zariadit aby som zatial nic neplatil... viete mi nietko pomoct??? alebo som to len ja zle pochopil???

dik za skoru odpoved

Zero999

• Vytvořit...