Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

čus luky. obchoduješ občas zprávy? jaké máš u activtrades plnění čekajících stop příkazů, v pohodě? jen se ptám, protože mi to sice jen na demu, ale otevřelo o 60pips jinde.... může to být i amazingem, který používám, protože zadá pokyn v poslední vteřině.... proto se ptám, díky za info ;)

• Odpovědí 397
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

cus mistre,
zpravy moc nejedu..jen některé ,a jak kdy.Ale takovy rozdil jsem nikdy nemel.Je to už dost..potestuj a pak se rozhodni jestli do AT pujdes, je to na tobe.U kazdeho brookera neco najdes dobreho a spatneho..Me se takovy rozdil ale nikdy nestal..max 5,8pip.
luky

Odesláno

CHtěl bych se zeptat zda li někdo nemá link na urokový míry UK,USD,CHF...atd ,kde to je vše pohromadě..zase jsem to někam dal a nevím kam..jo jo..přeinstaloval jsem PC..:(

Odesláno

Dobry den, jense chci zeptat jake zpravy je dobre obchodovat a jake nikoliv vim ze nekterym to muze pripadat jako zbytecna otazka ale nejak se v tom nemuzu zorietovat ktere jsou duleite a ktere nikoliv. Predem dekuji za vsechy pripadne odpovedi

Odesláno

Dobry den, dnes jsem sledoval vyvoj GBP po vyhlaseni CPI y/y a zda se mi ze trh reagoval opacne nez mel, je to ma chybna uvaha ci to melo jinou pricinu? Predem dekuji za vsechny odpovedi

Odesláno

tranta Napsal:
-------------------------------------------------------
> Dobry den, dnes jsem sledoval vyvoj GBP po
> vyhlaseni CPI y/y a zda se mi ze trh reagoval
> opacne nez mel, je to ma chybna uvaha ci to melo
> jinou pricinu? Predem dekuji za vsechny odpovedi

dle meho reagoval jak mel

previous 3.8%
forecast 4.1%
actual 4.4%

coz znamena celkove zvyseni ceny zbozi a sluzeb, to je dost spatne...takze vsichni GBP prodavali a cena padala az o 100pips. plus kolem bylo jeste par dalsich spatnych FF pro GBP.

jen muj nazor = nemusi to byt spravne

neB

Odesláno

Coz o to trh reagoval tak jak mel, cili zvyseni inflace v normalni situaci znamena moznost navyseni sazeb, ale jelikoz je UK na pokraji recese tak zvysovani sazeb je malo pravdopodne, takze po cca 50pips spiku prisla korekce, myslim ze se to dalo ocekavat.

• Vytvořit...