Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Toto vlákno
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jenom bych zde rád ještě jednou zdůraznil, že Finančník NEVYDAL žádnou knihu, kde by podobná reklama byla. Pokud bychom někdy vydali knihu vlastním nákladem, zcela jednoznačně tam podobné inzeráty nebudou, to vám mohu garantovat. Ale bohužel nemůžeme hovořit za ostatní vydavatele a je na každém vydavateli jak si svoji knihu vydá a upraví.
Petr

• 10 months later...
Odesláno

Chci se zeptat na zkusenosti s X-trade brokers - obchoduji v CZK, nemaji poplatky za zavirani pozic, umoznuji mini-loty, obchodovani na vice druzich trhu...

Jde mi hlavne o forex intraday obchodovani, klidne dejte vedet i o jinych brokerech...

Odesláno

Dobry Den,

trochu OT, kdyz uz mluvite o knihach, vydate v cestine Woodieho knihu? (uz jsem se ptal v wcci diskusi ale nikdo neodpovedel :( ) Pokud jsem dobre rozumnel, tak by ji mel woodie v blizke dobe vydat ...

dekuji

• 4 months later...
  • 1 year later...
Odesláno

Čaute,:)
jsem tu nový, samouk, a měl bych otázku ohledně obchodování s certifikáty na DAX.
Kde jsou pro ně nejnižší poplatky a u kterých emitentů je dobrý je nakupovat (např. kvůli likviditě)?
A stalo se někomu, že se mu nepodařilo ty certifikáty prodat? Že je nechtěli.

Odesláno

ahoj,

no, momentálně se poohlížím po FX obchodování, ale před tím jsem hodně obchodoval KO certifikáty u bj (brokerjet).

certifikáty můžeš obchodovat na burze nebo otc (mimoburzovně), kde maj flat fee u některejch emitentů 7,95 EUR v jakymkoliv objemu. zlatá záležitost!

tak good luck!

• 3 týdny později...
Odesláno

mengus Napsal:
-------------------------------------------------------
> Dobrý deň. Hľadám spoločnost, ktorá ponúka full
> servis na obchodovanie komodit s podporou
> slovenského, alebo českého jazyka

Jestli ti mohu doporucit, pres ceskou brokersou spolecnost nebo slovenskou neobchoduj, sice jsem v papertradingu , ale nasi brokeri maji vysoke RT, nekvalitni sluzby (podpora ap.) pokud nespechas, tak se uc anglictinu a vyber si nakeho brokera v americe...
Ja osobne nemam rad ceske brokery...
Tot muj nazor.

Odesláno

h0moun Napsal:
-------------------------------------------------------
> mengus Napsal:
> --------------------------------------------------
> -----
> > Dobrý deň. Hľadám spoločnost, ktorá ponúka
> full
> > servis na obchodovanie komodit s podporou
> > slovenského, alebo českého jazyka
>
>
> Jestli ti mohu doporucit, pres ceskou brokersou spolecnost nebo slovenskou neobchoduj, sice jsem v papertradingu , ale nasi brokeri maji vysoke RT, nekvalitni sluzby (podpora ap.) pokud nespechas, tak se uc anglictinu a vyber si nakeho brokera v americe... Ja osobne nemam rad ceske brokery... Tot muj nazor.

Pánové, pokud jste ve fázi papertradingu, pak neřešte otázku brokerů. Je to zbytečné. Nejprve si ujasněte co a jak chcete obchodovat, najděte si a otestujte obchodní systém a teprve potom, když bude všechno fungovat a váš paper bude vydělávat, pak začněte hledat brokery. Věřte, že když absolvujete to, co jsem teď napsal, budete mít na otázku brokera úplně jiný pohled. Znám kvalitní české brokery, kteří jsou pro to, co obchoduji levnější nebo srovnatelní než jejich američtí kolegové. Volba brokera je hodně individuální věcí a neexistuje obecně platné řešení.

• Vytvořit...