Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 3 týdny později...
  • Odpovědí 239
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ahoj
chci se jenom zeptat mam stazenou Sierru odzkousel jsem si ji (12 dni) vsechno mi vyhovuje. Ted bych si do ni chtel koupit data z SCMagicu ale neni mi jasny jestli si musim nejdrive predplatit uzivani Sierry nebo jestli staci tato volna verze???

Odesláno

911:
Určite? Podľa tabuľky na webe sierrachart, po expirovaní trial periody beží sierra v level 20, kde nie je podpora na intraday chart. Ja si v najbližšej dobe tiež hodlám kúpiť dáta, tak som si to na webe pozeral už dávnejšie a vyšlo mi, že budem musieť platiť level 2.

Odesláno

no pokud ti skonci trial verze, tak imho sierru uz nepustis ne? aspon tak mi to fungovalo pred 2 lety. ale je mozne ze tobylo pro id. pokud funguje trial i po skonceni doby, tak je to ok a omlouvam se za nepresnost.

Odesláno

mucha,

no mozna je tomas uploadne znova, ale nebylo by lepsi obetovat 500 czk a koupit si je? bude to vase prvni investice a aspon k tomu budete postupovat zodpovedne. ja chapu, ze kazdej chce vse vsechno free a nejlepe aby jeste mu nekdo platil, ale cim drive za veci zacnete platit, tim budete zas o krok dal. co mam zkusenosti, lidi co maj vsechno free, tak to flakaj :-)

Odesláno

Ahoj mohli byste nekdo poradit? Jak uz jsem vyse psal budu kupovat data od SCMagicu. Chci ty dvouvterinovy, ale nevim jakej vybrat titul ktery bude pozdeji i vhodny k obchodovani pro novacka. V planu mam zacit s uctem 4 - 5 tisic USD ale to az tak za rok. Diky za odpovedi.

Odesláno

Vím že by tenhle dotaz mohl být spíš v jiném vlákně, ale týká se spíše backtestování než Sierry samotné. Chci se jen ujistit jestli tomu dobře rozumím. Když rozjedu Sierru, tak ono si to přes net ověřuje, zda ji mám zaplacenou, že? Tzn. že když bych například chtěl o prázdninách backtestovat a byl v zahraničí, kde nebudu mít přístup k internetu, tak mám smůlu???

Předem děkuju za odpověď,
Michal

Odesláno

to MerQury:
pokud máš zaplacenou Sierru a budeš jen backtestovat,tak je to v pohodě a nepotřebuješ mít přístup k internetu. Ten potřebuješ když pojedeš live a tam systém ověřuje co máš za level atd...

Ať se daří.
Tomáš

Odesláno

PaJaSoft: Takže pokud to dobře chápu, tak si objednám Sierru třeba rovnou na levelu 3, při prvním přihlášení si to ověří, zda je zaplaceno a pak můžu vesele testovat bez netu, jo?

• Vytvořit...