Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 239
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ahoj vsichni,
zajima mne zda je mozne ziskat historicka data pro Sierru i jinak nez pres SCMagic. Jde mi o zpusob platby, bohuzel nevlastnim ucet u PayPal (vim jak ho zridit) ani internetovou platebni kartu. A uprimne, nemam dobry pocit z toho zadavat cislo me platebni karty nekam na internet. Neni mozne data zakoupit u nejake firmy tady v CR? Nebo prostrednictvim financnika podobne jako Sierru? Jedna se mi o intradenni data ER-2. Prosla jsem diskuze, ale odpoved na tohle jsem nenasla, tak snad nekdo poradi. Zatim se v tom trochu placam, chtela bych zacit backtestovat tento trh.
Diky, Monika

Odesláno

Monika:

o této možnosti nevím. Napadá mě, pokud se Vám nechce do PayPalu (což mě přijde právě jako jedna z těch bezpečnějších cest platby na internetu, ale možná se pletu) zkuste vznést dotaz na SCMagic jestli by nepřijali platbu přes WesternUnion. Několikrát jsem takto platil (do Ruska) a myslím, že je to pro příjemce "velmi diskrétní" což by se jim mohlo líbit. Je to bohužel trochu drahé :-(

Aleš

Odesláno

Ahoj,
jeste mam jeden dotaz ohledne zivych dat do Sierry (asi to nepatri do tohoto vlakna, omlouvam se). Je mozne propojit Sierru s platformou Best od Harpoonu a tahat ziva data odtud?
Diky, Monika

• 2 týdny později...
Odesláno

Koupil jsem si od SCMagic data 2s ER2.
Stáhnul jsem si soubor ER2-200706-GLOBEX.mnd o velikosti cca 147 MB.
V Sierre v nastavení grafu F5 mi to v kolonce: Date Range in File ukazuje 6/18/2004 - 4/12/2007.
Ale skutečné zobrazení funguje jenom od 27/2/2007 do 12/4/2007 (když si posuvníkem dole najedu do leva a pak doprava).
Nevíte čím to může být, prošel jsem různá nastavení a nic jsem neobjevil?

Odesláno

Right mouse click > Chart Settings > Days to Display/Load nastav na pozadovanu hodnotu napr. 500 (default je cca 40)
btw uz to tu bolo zoparkrat preberane

"Trejdu" zdar,
Doggy

• 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj,
TomasN zde v prispevku z 30.3.2007 uvadi, ze na edisk umistil jednak ER2 data do pulky lonskeho cervence, jednak data novejsi (az do brezna 2007). Po najeti na edisk tam vsak novejsi data pro ER2 nevidim. Jsem pouze slepy, nevidim nebo tyto byly odstraneny? Dik za info.

Jirka

• 2 týdny později...
Odesláno

Dobrý den všem,
v pondělí jsem si zažádal u SCMagic data na backtest ER2 2sec. Ve čtvrtek jsem jim psal znovu a do teď žádná odezva. Poradtě mi prosím co dělat.
Díky Dan

• Vytvořit...