Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

no jo, já měl za to, že nezáleží na tom jestli kliknu na ikonku IC nebo HC, že to jako rozezná sierra. a pořád jsem klikal na HC. a teď mě napadlo, že vlastně nepotřebuju ani žádnej level, když to nejsou jako historická data. mám pravdu?

zdravim a díky za radu

• Odpovědí 239
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to stevonS:
Ahoj,
ja mam level 1, ten na historicky backtest bohate staci, a platim za nej deset dolacu mesicne, coz je nadhera. A jestli se chystas nejakou dobu jen backtestovat, tak napis na tech. podporu SieraChart a hodi ti to na nizsi level (pribudou ti dny co to mas zaplacene).

S pozdravem
pinokio88

Odesláno

to stevonS: přesně tak na backtest na historických datech bohatě postačí základní Level 1 za 10USD/měsíc.
Myslím si, že IC vs. HC to SC nepozná, už se to tady párkrát řešilo a vždy pomohlo načítat intraday místo historical.

Míra

• 1 month later...
  • 3 months later...
  • 6 months later...
Odesláno

zdravim,

chtel bych zacit backtestovat finwin, nejak se mi podarilo stahnout nejakou verzi SC a mam i NT ale nemam HISTORICKA DATA a nevim jak postupovat. muzete mi prosim poradit?

predem dekuji

roman

Odesláno

Pokud máš NT, tak např přes demo u Mirus Futures se dostaneš k real-time datům ze ZenFire. Stáhnout si tam dokážeš nejméně poslední dvě kontraktní období, tzn. nejméně půl roku dat.

• 1 year later...

• Vytvořit...