Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Toto vlákno
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

no jo, já měl za to, že nezáleží na tom jestli kliknu na ikonku IC nebo HC, že to jako rozezná sierra. a pořád jsem klikal na HC. a teď mě napadlo, že vlastně nepotřebuju ani žádnej level, když to nejsou jako historická data. mám pravdu?

zdravim a díky za radu

• Odpovědí 239
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to stevonS:
Ahoj,
ja mam level 1, ten na historicky backtest bohate staci, a platim za nej deset dolacu mesicne, coz je nadhera. A jestli se chystas nejakou dobu jen backtestovat, tak napis na tech. podporu SieraChart a hodi ti to na nizsi level (pribudou ti dny co to mas zaplacene).

S pozdravem
pinokio88

Odesláno

to stevonS: přesně tak na backtest na historických datech bohatě postačí základní Level 1 za 10USD/měsíc.
Myslím si, že IC vs. HC to SC nepozná, už se to tady párkrát řešilo a vždy pomohlo načítat intraday místo historical.

Míra

• 1 month later...
  • 3 months later...
  • 6 months later...
Odesláno

zdravim,

chtel bych zacit backtestovat finwin, nejak se mi podarilo stahnout nejakou verzi SC a mam i NT ale nemam HISTORICKA DATA a nevim jak postupovat. muzete mi prosim poradit?

predem dekuji

roman

Odesláno

Pokud máš NT, tak např přes demo u Mirus Futures se dostaneš k real-time datům ze ZenFire. Stáhnout si tam dokážeš nejméně poslední dvě kontraktní období, tzn. nejméně půl roku dat.

• 1 year later...

• Vytvořit...