Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

zdravim vsechny,

chtel bych se zeptat jake mate zkusenosti s datama do Sierry. nebavim se o IB zdroji. jak jsou spolehliva, rychla atd. ma nekdo zkusenost? budu mit pravdepodobne ucet u GF kteri sice maji PATS feed ale RCG neumoznuje napojeni 3strany, takze mam ze Sierrou smulu. proto potrebuju jina data. dalsi otazka je, pokud mi do platformy tecou data a do Sierry jina, jak je velka pravdepodovnost ze se budou lisit (i kdyby trochu)

diky moc za odpoved

• Odpovědí 35
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

911, Sierra je zajímavá podle mého názoru především v napojení na data z IB.
Napojení na separátní placené zdroje intradenních dat mi přijde zbytečné - to už bych uvažoval o nějakém jiném celkovém řešení např. od esignal, což jsou premiová data, která jsou jednoznačně jedny z nejspolehlivějších (ale také jsou už poměrně drahá).
Petr

Odesláno

Je tu niekto,kto pouziva oneskorene data DAX pre Medved QT? Pokusam sa tam dostat data z ADVFN,ale nejak mi to nechce ist. Bol by som povdacny,keby niekto poradil.Tebars v akom tvare je symbol septembroveho kontraktu,alebo keby poradil nejaky iny zdroj free dat ( som totiz rozmaznany z forexu a este som si nezvykol,ze za to treba platit).

• 11 months later...
  • 4 years later...
Odesláno

Zdravím diskutující,
Mám dotaz na zkratky trhů pro stažení historických intradenních grafů. Jaké jsou symboly u FDAX, FESX, Euro-Shatz a FGBL. Hledal jsem to ve Find Symbol a nenašel. Děkuji za radu předem.

• 1 month later...
Odesláno

Mam-li data od IB propojena do Sierry, a na odpocitavani mam neco jako zaseky, je to zpusobeno tim jak IB posila data v balicku, nebo kdyz nedojde chvili k obchodu tak se neodpocitava? Obcas je zasek i 10 sekund, pripojenim to neni, neb ted jsem si jisty ze mam kvalitni. Dik vsem za nazory.

• 2 years later...
  • 2 týdny později...
Odesláno

řeším podobný problém jako trader 911. Chtěl bych si předplatit sierru package 5 a zatím jsem nikde nezjistil, jestli data od SC obsahují i indikátor nyse TICK ? Mám účet u GF respektive u OEC a GF nově nabízí SC i k OEC účtům, ale data od OEC NYSE TICK neobsahují a proto by mě zajímalo, jestli by bylo možné, mít zároveň SC napojenou na můj účet u OEC a k tomu ještě na další data feed, který obsahuje i NYSE TICK s tím, že spoléhám na to, že by to mohl být právě data feed od SC.?

Dále bych měl ještě jeden dotaz ohledně možnosti využití SIM MÓDU na živých datech zprostředkovaných OEC účtem. V současné době trénují na demo platformě OEC trader, kterou je třeba po 14ti dnech obnovat a po 42 dnech registrovat na novou email adresu. A mě by zajímalo, jestli bych díky SIM módu v SC a napojení sierry na živá data zkrze můj OEC účet v podstatě získal i nástroj pro trénink na živých datech, který by časově omezovala jen doba předplatného SC?

Odesláno

jenr,
ano, můžeš datafeed OEC napojit na Sierru, bezplatně, ale musíš mít u OEC fundovaný účet (což píšeš že máš), osobně jsem SIM OEC Tradera už neobnovil, kompetně obchoduji i testuji přes Sierru

Tick v SCH existuje, otevři si Sierru, pak "Find symbol" a pod "Market Statistics" najdeš i NYSE Tick, nepotřebuješ na to ani package 5, me to jede bez problémů na package 3

Odesláno

ok díky za odpověď.
Znamená to teda, že ve chvíli, kdy budu napojeny na data feed od OEC, můžu si zároveň s tím nechat zobrazovat i TICK, který SC bude tahat z vlastních živých datových zdrojů?

• 1 month later...
Odesláno

Dobrý den,
chci se zeptat zda real-time data, která jsou uvedená na stránkách sierry (konkrétně by mě zajímal Barchart datafeed), lze napojit do bracket trader a provozovat papertrading real-time dat.

• Vytvořit...