Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nikdo ti nic nebude vracet, pouze se ti přepočte cena na delší období. Místo půl roku level3, budeš mít 8 měsíců level1.
Nepamatuji si přesně ceny, takže je to jen jako příklad.

Richard

• 2 months later...
  • Odpovědí 102
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

administrátorům >> omlouvám se, že píšu dotaz tady ale smazal se mi e-mail, který potvrzoval vyplnění formuláře na nákup sierry na 12 měsíců. Už je tomu dva dny, částku jsem zaplatil, předplatné na 12 měsíců. "Martin Moravec" chci se tedy zeptat zda-li částka v pořádku dorazila na váš účet.

Odesláno

Zdravím,
ano platbu jsme dnes měli na výpise. Vyskytl se tam malinký problém s tím, že jste si objednal level 3 a na svém účtu máte level 4. Registrační systém Sierry tak nechce kredit přijmout - psal jsem do US a věřím, že to velmi brzy vyřeší.
Petr

Odesláno

Petře děkuji, za potvrzení přijetí platby, snad se vše vyřeší, plánoval jsem jim pak napsat, že chci level 1 (pokud tam lze zobrazit Range Bars) tedy pokud s nimi budete v kontaktu, zdělte jim to. Pokud už objednávku přijali a navýšili účet tak to kašlete. Díky.

Odesláno

Zdravím všechny,

chtěl bych Sierru s historickými daty, tedy level 7. Abych neobtěžoval Petra a Tomáše objednám si zde nabízený level 3 a pak ho převedu na level 7. Tím vlastně získám delší testovací období, protože je lv.7 levnější (klasicky 20USDměs. na 6měs. 18.50USD - to je velmi slušné)
Bude to možné takto provést ?
Předem děkuji za odpovědi.

Aleš

Odesláno

Zdravím,
ano, lze si objednat level 3 a ten si kdykoliv změnit u Sierry v administraci na level 7.
Zpět to lze také, ale je třeba poslat instrukci ke změně mailem.
PP

Odesláno

Moc děkuji za rychlou odpověď. Četl jsem samozřejmě dotazy psané víše v tomto vlákně, jen jsem si nebyl jistý převodem klasického levelu na level určený pro backtest his. dat.

Aleš

Odesláno

Dobry den,

treba mi budete moci poradit.

Sierra mi prestala cucat data do akcii. YM mi to ten den zpetne stahne v poradku.
U akcii to vzdycky rekne "Downloading.." a pak rovnou "Download complete", ale nic nenacte, proste jen zacne zapisovat od ted.

Nevite v cem je zadrhel? Mam posledni verzi. Level 3. Datafeed IB.

Odesláno

Ono to prestalo fungovat z niceho nic, TWS na nejnovejsi verzi nepomohlo. Kdyz dam dotahnout data v Sierre pres Download/refresh historical data tak taky nic. Jenom si ukousnu kus stavajiciho a nic se nenabackfilluje.. :o(
Neni tam nejaky limit velikosti souboru nebo neco takoveho?

• 3 týdny později...
Odesláno

Dobrý den, rád bych si prodloužil užívání Sierry přes finančníka. Cena psaná na objednávce tady na stránkách finančníka je platná (3485Kč tzn. 1$ = 20Kč), nebo se cena stržená z účtu přizpůsobí kurzu dolaru? Úspěšný den přeji! děkuji za odpověd

Marián

• 3 months later...

• Vytvořit...