Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobry den

AK ma niekto podobnu skusenost - prosim poradte.Objednal som si sierru v USA,platba v banke prebehla asi pred 10 dnami...a stale nic - stale mi to spusta iba trial verziu.Objednal som si level 1 na 7 mesiacov,pretoze zatial chcem iba backtestovat,lenze takto nemozem robit nic a pritom ER2 data uz cakaju... Peter,neviete v com moze byt hacik?Vopred dakujem za radu.

Laco

• Odpovědí 102
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to lacike: když jsem si objednal sierru, tak jsem platil pomocí virtuální karty od KB. Obratem, tzn. za pár minut, mi přišel od nich email s potvrzením objednání. Takže mě jenom napadá: přišel ti takový email? a platil jsi kartou, která ti platbu přes internet umožňuje?
wallstreeter

Odesláno

Laco,
tak pak doporučuji jim napsat a vykomunikovat to. Většinou komunikují velmi rychle.
Nicméně toto vlákno je o objednání CZK přes Finančníka, tj. je to trochu offtopic.
Petr

Odesláno

Zdravim

vdaka za rady,ja som to platil v USA,ale uz som odchadzal a nemal by som cas vyjednat to s bankami,atd,ale nastastie sa mi to podarilo rozchodit.samozrejme navod som nasiel na ich stranke. Tesim sa na backtesting

Laco

• 1 month later...
Odesláno

Dobry den, chcem sa spytat. Planujem si zakupit program Sierrra chart s tym, ze momentalne chcem backtestovat historicke grafy a neskor sa pravdepodobne pripojit k IB. Aky level programu by som si mal zakupit? a este sa chcem spytat ci na historickych grafoch sa da testovat Range Bars a ci to nastavenie vobec sierra podporuje. Dakujem za odpoved:)

Odesláno

komin,

na testování stačí Level 1, pro propojení s IB je podmínkou Level 3. Jestliže zakoupíš Level 1, můžeš si to kdykoli změnit
na výšší úroveň a peníze se ti přepočtou. K testování RB, záleží od koho máš historická data. Např SCMagic má pouze 2sec historická data.

Richard

• 1 month later...
  • 3 týdny později...
Odesláno

Zdravím všechny tradery...

Jelikož nemůžu zakládat vlastní téma píši můj dotaz sem, tak se předem omlouvám.
Jde o to, že bych si chtěl objednat Sierru lev.1 a to jde pouze ze zahraničí, nevím proč, ale nejde mi provést platba kreditní kartou i když by měla... Proto by mne zajímalo jestli jako občan ČR mohu platbu provést převodem, aniž by mne to otkazovalo na Finančník ? Jak jsem říkal stačí mi lev.1 a nemůžu se domluvit s platbou. Budu rád, když mi někdo poradí.

Děkuji a přeji klidnou mysl při vašich obchodech. ;)

Odesláno

to Gautier: nevím, proč by mělo jít zaplatit SC (jakýkoli level) pouze ze zahraničí, osobně jsem SC, právě level 1, platil kartou (Visa El., u ČS) v prosinci 07 a vše bez problémů, vše přes stránky SC .. otázkou je, zda Vaše karta umožňuje platby na účty mimo ČR (což asi umožňují už všechny karty), zkuste, pls. Vaši banku a ověřit si platnost karty pro použití na internetu a platbu v zahraničí (hodně karet má defaultně zakázáno toto využití)

nebo zkuste více popsat, co vám systém píše, když to chcete platit kartou

Míra

Odesláno

Gautier: s největší pravděpodobností vaše karta nedovoluje internetové platby. Toto je hodně rozšířené omezení u tuzemských platebních karet. Nejjednodušší postup je ten, který doporučuje mira_k - zatelefonujte na infolinku příslušné banky, nebo se zkuste podívat na její internetové stránky (některé banky to uvádí ve specifikacích karet, které nabízí).

Richard

• 1 month later...
Odesláno

Dobry den , potreboval by som poradit ako a ci vobec je mozno si poriadit sierru bez toho aby som vlastnil kreditnu kartu. konkretne level 1, napriklad prevodom..pozeral som sa na ich stranku, no niak som sa tam toho nedopatral. dakujem

• Vytvořit...