Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám dotaz, pokud si objednám Sierra Chart Level 3 na půl roku přes finančníka. Budu zde moci intradenně trénovat jak papertrading na veškerých trzích tak backtesting na veškerých trzích intradenně? Jak rozsáhlá zde jsou historická data a které trhy zde schází?

Díky Míra.

• Odpovědí 102
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

• 1 month later...
  • 1 month later...
Odesláno

Zdravím,
mám dotaz, asi nejspíš na Tomáše nebo Petra. Sierru mám již staženou v PC, tedy nejnovější demo z jejich homepage, které mi však před pár dny vyexpirovalo. Chci si prodloužit platnost přes Finančníka, předpokládám tedy vyplnit objednávku, následně poslat platbu a poté se klasicky přihlásit do Sierry a ta si načte nový předplacený čas z homepage. Chci se zeptat, jak dlouho trvá po zaplacení na Finančníku než se můžu do Sierry opět přihlásit, resp. než si načte nový čas a bude plně fungovat?

Díky

Ax

• 2 týdny později...
Odesláno

Dobrý den,
chtěl bych si zakoupit Sierru level 3, ale když se přihlásím na účet, mám tam pro nákup přednastavené level 4,5,8,9.
Nevím jak si zadat, že chci zaplatit za level 3. Může mi prosím někdo poradit.

Děkuji

• 6 months later...
Odesláno

Dobrý den,
chtěl bych mít sierru a v ni živá data. Možná, že jsem přehlédl ve fóru tuto odpoveď, ale nedohledal jsem ji. Jaky level pokud to umožńuje při nákupu? Nemám ještě na účet u IB a rad bych pozoroval dýchaní trhů.A angl. u mne žádná úroveň. Děkuji

• 2 týdny později...
Odesláno

Dobry vecer

Omlouvam se predem ze svuj dotaz vkladam do tohoto podvlakna, ale nevim kam jinam bych ho mel zaradit.

Uvazuji o zakoupeni programu Sierra Chart zatim v pulrocni verzi.

1. chtel jsem se zeptat, jake sluzby za tyto penize ziskam? jedna se ciste o cenu za program a nebo i za intradenni data po dobu pul roku zdarma? A nebo je nutne si inradenni data objednat nekde jinde jako placene a stahovat je do programu Sierry?? Jde mi ciste o realna intradenni data, histricka nepotrebuji.

2. V připade funkcnosti Sierry, je mozno v software cvicne "obchodovat" (demo obchodvani) na nejakem prednastavenem imaginarnim uctu?

Velmi dekuji za Vase připadné odpovědi

Pterodaktyl

Odesláno

pterodaktyl: v Sierre temer zadna data nejsou, jsou tam akorat denni IBM takze data si musite koupit (o 2 prizvevky nad Vami to uz je napsane ..) (na intradenni obchodovani doporucuji 2sec data od SC Magic)

Sierra Vam staci level 2 na backtesting

cvicne obchodovat jde napr. s pouzitim JaTesteru (psalo se o nem nedavno na uvodni strance financniku). Mozna jeste dobra pomucka je Bracket Trader i kdyz zatim jsem ji moc nevyuzil

• 2 týdny později...
Odesláno

Dobry den, chtel jsem se zeptat, jestli staci pro backtest ER2 (grafy od SC magic) level 1? Podle toho, co je napsano na strankach sierry mi prijde, ze ano. Nebo je to jinak? Da se kdyztak i tento level objednat pres financnika? Dekuji za odpoved a jestli uz tu takovy dotaz byl zodpovezen, tak se omlouvam..

Odesláno

ano, ted jsem koukal na tabulku sierry a staci level 1 i pro ID obchodovani ... tedko jsem to zkusil (zrovna mi vyprsel level 2 ) ... takze super uspora penez pro backtesting :))

Odesláno

Dobry vecer, Tomasi a Petre, rad bych se vas jeste jednou zeptal, jestli je mozno objednat si pres financnika i level 1? Rad bych si ho objednal na pul roku spolecne s daty na backtest od SC magic pro trh ER2. Dekuji za odpoved. Pavel Kycek

• Vytvořit...